Til hovedinnhold

Terje Sørvik: Klar for å skape et trygt og rettferdig arbeidsliv

Terje Sørvik er 2.kandidat for Arbeiderpartiet i Nord-Trøndelag. Kommer han på Stortinget til høsten vil han jobbe for at Fagforbundets medlemmer får rett til hele og faste stillinger.

12.08.2021
Sist oppdatert: 06.09.2021

Terje Sørvik bor ytterst i havgapet, nærmere bestemt på Nærøysund. Gjennom et langt liv har Terje hatt flere forskjellige jobber, fra sveiser til å jobbe i vekstbedrift. I dag er han heltidspolitiker i Trøndelag fylkeskommune og leder av hovedutvalg for næring.

Et trygt og rettferdig arbeidsliv er en av de viktigste sakene for Terje. Han er særlig opptatt av at de som jobber i velferdsstaten skal få hele og faste stillinger som sikrer forutsigbarhet både for brukerne av velferdstjenester og for de ansatte som får forutsigbarhet i sine liv.

- Det er helt hårreisende at helsefagarbeidere, renholdere og barne og ungdomsarbeidere blir avspist med små stillinger når vi vet at behovet er så mye større.

Når Terje havner på Stortinget til høsten er han opptatt av å løfte innbyggerne i Nord-Trøndelags saker. Det vil være viktig å sikre trygge arbeidsplasser og muligheter til å fortsatt bo i distriktet sier Terje.
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?