Til hovedinnhold

Nytt om navn

14.06.2021
Sist oppdatert: 20.08.2021

Fagforbundet Tysvær og Bokn har to ferske HTV:

Randi Sjursen; HTV i Tysvær i 20%. Erfaring fra kontor og økonomi. Plasstillitsvalgt, yrkesseksjonsleder kontor og administrasjon, fane2 ansvarlig m.m.

 

Cecilie Almli, HTV 100%, Erfaring som hjelpepleier, Plasstillitsvalgt, yrkesseksjonsleder Helse og sosial, styremedlem og leder i Fagforbundet Tysvær og Bokn.

Vebjørn Stigen (26) fra Drangedal begynte i Fagforbundet Vestfold og Telemark 2. august som ungdomstillitsvalgt. Han gleder seg til å jobbe i Fagforbundet og lære.

Krystian Myska er ny tillitsvalgt på Teater Vestland.

Fagforbundet Sandefjord har fått tre tillitsvalgte i nye roller og ønsker å takke dem for jobben de gjør: Anita Torpengen er ny hovedtillitsvalgt i Fagforbundet Sandefjord. Hun kommer fra helsesektoren og er tidligere områdetillitsvalgt og plasstillitsvalgt. 

Rikke Charlotte Bøe Holtan er ny plasstillitsvalgt på Trekanten barnehage i Sandefjord. Hun er en engasjert dame som har vært plasstillitsvalgt ved flere arbeidsplasser. 

Tori Diem Nguyen ble valgt inn som områdetillitsvalgt på helse i Fagforbundet Sandefjord. Hun er også leder av ungdomsutvalget. Hun gleder seg til å ta fatt på jobben.

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?