Til hovedinnhold

Fagforbundets ledertreningsprogram for ledere med personalansvar

Vi tenker nytt og tilbyr et spennende og praksisnært program for ledere med personalansvar. Ønsker du å videreutvikle deg som leder? Har du behov for faglig påfyll og for å få utvidet ditt nettverk? Ønsker du en utviklingsarena hvor du kan jobbe med nettopp dine utfordringer? Da bør du søke om å få bli med på Fagforbundets lederutviklingsprogram.

02.06.2021 av Lyra Lluka
Sist oppdatert: 06.08.2021

På programmet blir du bedre kjent med deg selv som leder og får ny kunnskap om temaer knyttet til lederskap. Programmet vil gi deg en unik læringsarena hvor du treffer andre ledere i lignende situasjoner, men fra ulike bransjer. Vi har som ambisjon at du skal få det påfyllet du trenger for å være rustet til lederoppgavene som ligger foran deg.   

Programmet er utviklet og leveres i samarbeid med eksperter på lederutvikling i AFF, Norges ledende leverandør av lederutvikling og arrangør av Solstrandprogrammene. Programmet er samlingsbasert og vil avholdes både fysisk og digitalt på zoom. Mye av arbeidet vil foregå i mindre grupper og du får en god mulighet til å utvide ditt faglige nettverk. For å sikre høy grad av læring og utvikling, legges det opp til stor grad av egeninnsats i og mellom samlingene, erfaringsdeling og praktisk bruk av teorien som presenteres.   

Samlingsdatoer: 

Samling 1: 9.-10. september 2021 (digital samling)

Samling 2: 22.-23. november 2021 (fysisk samling)

Samling 3: 9.-10. mars 2022 (digital samling)

Samling 4: 8.-10. juni 2022 (fysisk samling)

De fysiske samlingene vil avholdes på en gjestegård 10 min utenfor Gardermoen.

Om kursholderne:  

Elisabeth Østrem fra AFF (Administrativt forskningsfond) er programansvarlig. Hun er utdannet psykolog og har lang erfaring med lederutvikling  gruppe- og individnivå, og er prosjektleder for internasjonale lederutviklingsprogram i AFF. Trude Kvaran og Lyra Lluka er gruppekonsulenter. De er begge rådgivere i Fagforbundet. 

Målgruppe:

Medlemmer av Fagforbundet som jobber som leder og har direkte personalansvar for tre eller flere medarbeidere. Vi ønsker deltakere fra hele landet. Det er ønskelig å ikke ta inn store grupper fra samme arbeidssted. 

Det er viktig at deltakere har avklart med sin arbeidsgiver om deltakelse for alle samlingene på ledertreningsprogrammet. Programmet krever også tid til for- og etterarbeid.  

Kostnad: 

Ledertreningsprogrammet er et gratis tilbud til våre medlemmer. Det som dekkes er; deltakeravgift, måltider og overnatting. Reiseutgifter dekkes ikke, det må arbeidsgiver eller deltaker dekke selv. 

NB! Dersom du er forhindret fra å delta på programmet og ikke får varslet om dette innen 2 uker før programstart vil du bli fakturert kr 500. 

Påmelding: 

Meld deg på her!

Søknadsfrist: 13.08.2021

Dersom du har spørsmål knyttet til ledertreningsprogrammet eller andre praktiske spørsmål, ta kontakt med trude.kvaran@fagforbundet.no eller lyra.lluka@fagforbundet.no  

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?