Til hovedinnhold

Fagforbundets studietilbud; et miljøbevisst valg

(Foto: Mette K. haugen)

Fagforbundet og Høgskolen i Innlandet har gjort gode erfaringer med grønn videreutdanning. Nå skal det heldigitale studiet "Ledelse og digitalisering" settes opp for et nytt kull med 100 studenter, kun for Fagforbundets medlemmer.

05.05.2021 av Sandra Marie Herlung
Sist oppdatert: 05.05.2021

Allerede fra nyåret 2020 ble de første endringene gjort: Det ble gjort opptak av fysiske forelesninger på studiet «Emnegruppe i organisasjon og ledelse» som studentene kunne se i ettertid.

Erfaringene fra forsøkene er tatt med inn i etableringen av studiet « Ledelse og digitalisering», som nå kjøres heldigitalt med klasser på 100 studenter.

Her er det ikke lagt opp til fysiske forelesninger i det hele tatt. Studentene bruker digitale grupperom og arbeidskrav og eksamen gjennomføres i grupper ved hjelp av digital kontakt.

Fagforbundet opplyser at digitalundervisning henger sammen med deres strategi for å redusere sitt klimaavtrykk, men at de også ser andre fordeler:

– Gjennom vårt samarbeid med Høgskolen i Innlandet får vi gitt videreutdanningstilbudet til langt flere medlemmer, over hele Norge, og vi gir de med belastende arbeidstidsordninger muligheten til å følge et studium som passer for deres situasjon, sier seksjonsleder Trond Finstad.

Les hele artikkelen HER

Fagforbundet har nå åpnet opp for at flere kan ta det heldigitale studiet "Ledelse og Digitalisering", med oppstart  for nytt kull september 2021. Søknadsfristen er 21.06.2021. Les mer om studiet og søknadsprosessen HER

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?