Til hovedinnhold

NYTT - Bookingsystem for våre hytter ( august -19)

Vi har nå innført digitalt system HytteTrekk for våre hytter. Systemet vil sørge for en rettferdig tildeling og vil gjøre det lettere for deg å søke på / plukke ledige perioder.

05.08.2019
Sist oppdatert: 14.04.2021

Periodene du kan søke på er vektet med poengbelastniger etter hvor attraktive de er (0-2 poeng). Vi har riktig nok kun poengbelastet for vintersesongen. Ved tildeling via trekning/ omtrekning blir poengene knyttet til din konto med en varighet på 1 år fra ankomstdato.

perioder som havner på restmarkedet etter trekning har ingen poengbelastning.

For perioder jul, vinterferie, påske og høstferien får man bare tildelt disse en gang innefor 3 år. 

Trekninger : Det gjelder å ha færrest mulig poeng ved en trekning, og det foretas en tilfeldig trekning når 2 eller flere søkere har samme poengsum.

  • Dato for trekning finner du på hyttetrekk siden 

Anbefalinger : Vi anbefaler deg å søke på alle periodene som du har lyst til å vinne og mulighet til å benytte . trekningsrekkefølgen foretas etter antall søkere - synkende. det betyr de populære periodene trekkes først, og at alternative søknader ikke ødelegger dine vinnersjanser for de mest attraktive periodene. Ved eventuelle avslag blir man stående på venteliste i tilfelle vinneren avbestiller. 

Webside : www.hyttetrekk.no/fagforbundetfredrikstad

Du må opprette din egen brukerprofil første gang du benytter HytteTrekk. Klikk på OPPRETT NY BRUKER i toppen for å gå til registreringsskjemaet.

VIKTIG: Ikke bruk ditt kommunale passord for de av dere som har det OG medlemsnummeret skrives inn uten 80 foran. 

 
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?