Til hovedinnhold

Slik takler du et halvår til med hjemmekontor. Her er psykologens beste tips!

Ta en digital kaffekopp, løft vannflasker som vekter og gå i det grønne. Det er noen av rådene fra psykolog og arbeidslivsekspert Elisabeth Østrem om hvordan takle hverdagen uten kollegaene ved din side.

26.08.2020 av Trude Kvaran
Sist oppdatert: 03.09.2020

Tidligere i august kom beskjeden som fikk noen til å juble og andre til å fortvile: Mange av oss må trolig sitte på hjemmekontor frem til jul. Minst.

– De som virkelig kommer til å slite, er de som sitter trangt. Studenter på små hybler. Da blir det enda viktigere å være i bevegelse. Lage sitt eget lille treningsstudio. Det er faktisk slik at vi blir smartere hvis vi går i natur. Finn en mulighet til å gå i noe grønt som skaper gode assosiasjoner. Et sted med fortsatt litt fuglekvitter. Det er god mentalhygiene, sier ledertrener Elisabeth Østrem til Fagbladet. Tidligere har hun jobbet som behandlende psykolog i mange år og nå jobber hun ved AFF, en del av Norges Handelshøyskole.

Les hele artikkelen i Fagbladet her https://fagbladet.no/nyheter/slik-unngar-du-a-ga-pa-veggene-pa-hjemmekontoret-6.91.724769.01d1a293b9

 

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?