Til hovedinnhold

Ønsker du å bli med i Fagforbundets faggruppe for økonomi?

Vi ønsker å supplere vår dyktige og kunnskapsrike faggruppe med nye medlemmer. Dersom du jobber innen økonomi og revisjon, er faglig oppdatert og ønsker å bidra til at våre medlemmer innen økonomi og revisjon-området får et bedre tilbud, vil vi gjerne at du søker om å bli med i faggruppa!

08.10.2020 av Lyra Lluka
Sist oppdatert: 03.12.2020

Vi ønsker nye medlemmer som jobber innen økonomi, er medlem av Fagforbundet og som er ivrig etter å kunne bidra.

Hva er en faggruppe?
For å ivareta våre medlemmer og yrkesgrupper best mulig har yrkesseksjonen opprettet faggrupper. Faggruppene består av yrkesaktive medlemmer og fungerer rådgivende overfor yrkesseksjonen. I tillegg initierer de relevante saker ovenfor styremedlemmene og administrasjonen. Målsetningen er å få et godt grunnlag for den yrkesfaglige satsingen.

Faggruppe økonomi arbeider spesielt med å videreutvikle det faglige tilbudet til de aktuelle yrkesgruppene, og det arrangeres blant annet årlige økonomikonferanser.

Som faggruppemedlem får du muligheten til å påvirke hvordan Fagforbundet jobber med økonomi, hvilke tilbud vi gir og hvordan vi møter våre medlemmer. Fagforbundet dekker alle utgifter knyttet til reising, overnatting (ved behov), kost og eventuelt tapt arbeidstidsfortjeneste. 

Les mer om faggruppnes retningslinjer her.

For å søke ber vi deg sende inn CV og en kort søknad til: Lyra.lluka@fagforbundet.no 

Utvidet frist: 1. desember 2020

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?