Til hovedinnhold

Fagforbundet inviterer til webinar: Den vanskelige samtalen

Dårlig arbeidsmiljø, konflikter og høyt sykefravær kan unngås på arbeidsplassen hvis ledere tar tak i problemer så tidlig som mulig. Den vanskelige samtalen kan være avgjørende for å lykkes med nettopp det. Den 8. desember gir organisasjonspsykolog Tor Åge Eikerapen oss nyttige verktøy for å gjennomføre slike samtaler.

12.11.2020 av Trude Kvaran
Sist oppdatert: 04.12.2020

Fagforbundet har spurt sine ledere om hva de ønsker seg av faglig påfyll. En klar tilbakemelding er; oppfølging av medarbeidere. Hvordan øke min lederkompetanse på oppfølging av ansatte, som forebygging av sykefravær og konflikthåndtering. De fleste ledere synes det er ubehagelig å gi direkte tilbakemeldinger og å snakke om personlige tema med sine ansatte. Derfor blir mange viktige samtaler utsatt for lenge, i håp om at problemene går over av seg selv. Det gjør de dessverre sjeldent.

Å ta den vanskelige samtalen kan være avgjørende for å lykkes med personaloppfølging.

Det inviteres til digitalt kurs hvor du får praktiske verktøy som gjør deg god på å gjennomføre vanskelige samtaler.

Tid&sted: På Zoom, tirsdag 8. desember fra kl. 9.00-11.00

Meld deg på her:

https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/denvanskeligesamtalen2020/register

Påmeldingen er bindene, grunnet stor interesse for kurset. Webinaret er gratis for våre medlemmer.

Hvem passer kurset for?

Deg som jobber med ledelse og HR. Kurset passer også for fagledere, veiledere og andre uten personalansvar, som i kraft av sin rolle har behov for å kunne ta den vanskelige samtalen.

Hva er formålet?

  • Du får kunnskap og ferdigheter du trenger for å gjennomføre profesjonelle samtaler som skaper felles forståelse og øker sjansen for endring av atferd.
  • Du får gode råd om hvordan man snakker sammen med særlig fokus på psykisk helse og fraværsårsak
  • Du vil lære å planlegge, gjennomføre og følge opp samtaler på en måte som tåler å bli etterprøvd hvis en sak eskalerer og blir gjenstand for en juridisk vurdering.

Tor Åge Skagestad Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han jobber til daglig med ledere og organisasjoner i endring. Han har spesialkompetanse på ledelse og arbeidsmiljø. 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?