Til hovedinnhold

Nå kan du legge medlemskortet på hylla

I løpet av høsten kommer det en ny og mer personalisert medlemsapp.

I løpet av høsten kommer det en ny og mer personalisert medlemsapp. (Foto: Mostphotos)

Som tillitsvalgt kan du bli med og spre ordet: Den nye medlemsappen er tilgjengelig! Nå kan alle medlemmene få hele medlemskapet sitt rett i lomma.

11.02.2021 av Informasjonsavdelinga
Sist oppdatert: 25.02.2021

- Den største fordelen er at medlemmene har tilgang til medlemskapet og fordelene sine i lomma, når de er på farten. Ellers er det blitt mye enklere innlogging, forteller prosjektleder Jelena Milic ved Fagforbundets servicesenter.


Privat

Mange nyttige funksjoner

I den splitter nye appen kan medlemmene for eksempel oppdatere sine personlige opplysninger, finne sin tillitsvalgte og leder i sin fagforening, se hvilke forikringer som gjelder for sitt medlemskap eller lese Fagbladet digitalt.

Hvilken innloggingsmetode passer deg: PIN-kode, Face-ID eller Touch-ID? 

Medlemmer får logget inn med fødselsnummer/telefonnummer ved første besøk. Så kan de velge å bruke PIN-kode, face-ID, eller touch-ID, som gjør det enkelt å logge seg på når man er på farta.

- Du kan også gi oss tilbakemeldinger og innspill via den integrerte tilbakemeldingsfunksjonen, under fanen “Kontakt”. Der vil du finne en knapp “Gi tilbakemelding”. Vi har dessverre begrenset kapasitet til å besvare alle enkelthenvendelser, men vi går gjennom alle tilbakemeldinger for den videre utviklingen, forteller Milic.

Her laster du ned

Fagforbundet-appen er tilgjengelig for iPhone og Android, og kan lastes ned fra AppStore og Play:

Gå til App Store

Gå til Google Play

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?