Til hovedinnhold

Intervju med Sandra, kontorlærling på utveksling i Italia

Sandra deltok på utveksling gjennom Erasmus+-prosjektet og tok turen til Italia!

29.01.2019 av Christian Danielsen
Sist oppdatert: 29.01.2019

Hei! Mitt navn er Sandra og jeg er 19år gammel jente fra Grimstad.

Jeg er 2.års kontor- og administrasjonsfag lærling hos Aust-Agder fylkeskommune i Arendal.

Jeg trives her kjempegodt fordi det er mye variasjon i oppgavene jeg utfører, fra planlegging av konferanser til arkivering av dokumenter.

For noen måneder siden fikk jeg tilbud om å ta utvekslingsmåned i Italia, Rimini med en annen lærling gjennom Erasmus + prosjektet. Jeg søkte med en gang og var på et lite intervju. Det gikk veldig bra, så da var jeg klar til å reise. Det eneste vi måtte ordne var stipend, forsikring og billetter. Når alt var i boks så var vi klarte for å oppleve Italia.

Vi reiste 1.september og var der frem til 28.september. Jeg har lært veldig

mye, men det viktigste jeg lærte er å være selvstendig og bli bedre kjent med meg selv.

Stedet jeg jobbet på heter Rimini Reservation, som er et reisebyrå. Der har jeg delt ut kart til turister, hjulpet dem med å finne forskjellige attraksjoner, fortelle dem litt om byen og hva kan man finne her. Arbeidstiden min var fra 09:00-17:00 med en timers pause. Jeg har blitt kjent med utrolig koselige mennesker som jeg har blitt veldig god venn med. Det eneste vi kunne snakke der v

ar engelsk, som var veldig utfordrende.

Vi hadde nydelig vær hver eneste dag med 30+grader, og kanskje to dager med regn!

Vi fikk sett så å si nesten hele Rimini, og tatt en busstur til San Marino! Vi spiste veldig god mat, spesielt pizza og pasta! Så når jeg kom hjem til Norge har jeg ikke spist pizza og pasta på 2 gode måneder!

Hvis du får slik tilbud og du er glad i å reise og oppleve? Så anbefaler jeg på det sterkeste å ta sjansen for en sånn opplevelse! Det er minne for

alltid!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?