Til hovedinnhold

Silje og Madelen er i gang

Vinnerne av fylkesmesterskapet for BUA i Hordaland, Silje Marie Olaussen og Madelen Nilsen.

Vinnerne av fylkesmesterskapet for BUA i Hordaland, Silje Marie Olaussen og Madelen Nilsen. (Foto: Kjell Olufsen)

Vinnerne av fylkesmesterskapet for barne- og ungdomsarbeidere i Hordaland heter Silje Marie Olaussen og Madelen Nilsen. Nå er det NM som gjelder. De er godt forberedt.

18.10.2016 av Informasjonsavdelinga
Sist oppdatert: 24.10.2016

Siden de to vant fylkesmesterskapet i slutten av april i år, har de trent jevnt og trutt. Den siste tida har det vært trening nesten hver dag, og sammen med veilederen sin som heter Jolanta Seferowicz. Silje og Madelen er 23 år gamle og tok fagbrevet i juni. De ser fram til å komme i gang, og tror de har en god oppskrift for den praktiske delen av oppgaven.

– Vi har valgt en aktivitet litt utenom det vanlige. Vi synes den er morsom og håper at dommerne liker den også, smiler de to, og fortsetter:

– Vår styrke er nok at vi samarbeider så godt. Vi utfyller hverandre, tar hensyn og har respekt for hverandre. Nå er vi veldig spente, men vi gleder oss veldig, sier Silje og Madelen.         

Forberede neste konkurranse                                                                 

Alle deltakerne har en halv time på scenen sammen med barn eller ungdommer hvor oppgaven og aktiviteten skal gjennomføres. Dommerne sitter tett ved scenen og noterer flttig når utøverne setter i gang sammen med "skuespillerne".

Silje og Madelen gjennomførte programmet sitt i med stil. De synes det gikk greit, men de var nok ikke helt fornøyde.

– Alt gikk ikke helt etter planen, og vi fikk litt å jobbe med. Nå gjelder det å forberede seg godt til i morra og neste konkurranse, sier de og drar avgårde for å gjøre nettopp det.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?