Til hovedinnhold

Kurspåminnelse - Det va´kke min skyld...

Studentmedlemskap_08

Studentmedlemskap_08

Fagakademiet arrangerer kurset ”Det va´kke min skyld…!” -Hvordan lærer vi barn å ta ansvar i eget liv? 17. oktober 2011 ved Oslo Kongressenter. NB! Forlenget påmeldingsfrist til 26. september 2011. Målgruppe: Ledere, lærere, pedagoger og andre ansatte i barnehage, skole og SFO.

23.09.2011 av Kristin Skogli
Sist oppdatert: 23.09.2011

Mange voksne er i konflikter med andre, privat, på jobb, i fritid. De tolker, tillegger mening og motiver ut fra sitt virkelighetsbilde, de baksnakker og de skylder på alt og alle utenfor seg selv når livet blir traurig. Voksne går på kurs for å lære seg å kommunisere og samhandle bedre med hverandre. Voksne går på kurs for å lære å løse konflikter. Det er lettere å lære enn å avlære. Hvordan kan vi bidra til at barn så tidlig som mulig lærer å kommunisere hensiktsmessig, - lærer å forebygge mobbing og konflikter, - lærer å ta ansvar i eget liv?

Kurset skal gi den enkelte ansatte konkrete og anvendbare kjøreregler for å kommunisere konstruktivt og konfliktforebyggende, samt å gjøre den enkelte ansatte i stand til å hjelpe barn og unge til å lære det samme så tidlig som mulig.

 

Påmelding her

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?