Til hovedinnhold

fire på gangen-8725

Er du fornøyd med resultatet av årets tariffoppgjør?

31.05.2010 av Informasjonsavdelinga
Sist oppdatert: 22.06.2010

 

 Leder Fagforbundet Lørenskog

Berit Hammer, Tariffområde: KS

– Jeg hadde nok håpet at minstelønnssatsenehadde øket mer med tanke på å rekruttere ungearbeidstakere. Det er ikke mye å starte voksenlivet påmed en lønn på 239.800 for de uten utdanning. Har dugått på skole i kanskje 3 til 4 år etter endtgrunnskole skal du starte med en lønn på 279.200, deter ikke mye å friste med det heller. – Når detgjelder streiken, ja, det var verdt det, og tar vi tar gjerne enrunde igjen for den gode sak.  

Fredrik Lothe er nestleder og kasserer i Nordre Aker Fagforening i Oslo.

Fredrik Lothe, Tariffområde: Oslo kommune

– Jeg er godt fornøyd med at det ble satt avrelativt lite til lokale forhandlinger i Oslo. Jeg er ogsåfornøyd med at vi har fått på plass opparbeidingav feriepenger for sykmeldte. Det er også bra athelgetillegget nå øker fra 35 kr til 50 kr,og at vi har bevart normalarbeidsdagen.

 

Leder Fagforbundet Orkdal og Agdenes

Signe Solem, Tariffområde: KS

– Utrolig bra økning på 10 års rammenemen det er et stort "skår" i gleden at vi ikkefikk heva lørdags- og søndagstillegget som vihadde store forventninger til. Ellers blir det som vanlig enutfordring å få til lokale forhandlinger tilhøsten i tråd med føringene.

 

Rune Moe fra Fagforbundet UNN Tromsø

Rune Moe, Tariffområde: Spekter helse

– I utgangspunktet vil jeg si at det var et greitoppgjør. Men de direkteplasserte lederne for gruppe 1-3 ogpersonell utafor ramma for bare det generelle tillegget, og detsynes jeg er skuffende. Jeg synes at de skulle ha fått ethøyere løft i år.

 

 

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?