Til hovedinnhold

Fagprat; et helt nytt medlemstilbud!

presse_Geir_Mosti_2

presse_Geir_Mosti_2 (Foto: Herlung, Sandra Marie)

Fagprat er en ny Podcast som tar for seg ulike temaer knyttet til Fagforbundets fag- og yrkesområder. Hør på episoden om vårt etterspurte ledertreningsprogram eller hva med en episode om ungdomshjernen?

06.03.2020 av Sandra Marie Herlung
Sist oppdatert: 26.03.2020

Yrkesseksjon helse og sosial har produsert podkasten, og allerede nå kan du høre en episode om yrkeskonkurranser, en om ungdomshjernen, en om viktighet av aktive pauser i arbeidsdagen,  og en om Fagforbundets ledertreningsprogram i regi av Yrkesseksjon kontor og administrasjon. 

Det kommer flere episoder utover våren, med nyttige temaer som veiledning, mosjon, etikk og tannhelse.

Apple Podcasts

SoundCloud

Spotify

Likte du det du hørte? Du kan høre på Fagprat der du vanligvis hører på podkaster. Hvis du ikke har hørt på podkast før, er det enklest å laste ned appen Spotify eller SoundCloud på mobilen din, og søke etter Fagprat. Har du Iphone, kan du laste ned appen Podkaster. Fagprat finnes også på Google Podcast. Uavhengig av hvilken app du velger, kan du følge Fagprat og få helt ferske episoder rett i appen.

Hvis du ikke er så vant med podkast fra før, kan vi tipse om at det egner seg veldig godt å høre på episodene i bilen, når du går tur med hunden, hvis du sitter på toget, mens du trener eller mens du driver med favoritthobbyen din. Det er kjekt å få tak i et headset hvis du ikke har det fra før. Smart måte å få faglig oppdatering på mens man gjør noe annet, ikke sant?

Har du tips til temaer du kunne tenke deg å høre mer om? Send en epost til marte.saugestad@fagforbundet.no

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?