en-forjulshilsen-fra-leder-til-vare-medlemmer

En førjulshilsen fra leder til våre medlemmer

En hilsen til kolleger og medlemmer etter dagens informasjonsmøte fra arbeidsgiver om smittevern og julas gudstjenester (oppdatert smittevernveileder)

03.12.2020 av Eike Ziller-Off
Sist oppdatert: 03.12.2020

Kjære medlemmer!

Jeg har i likhet med dere vært spent på hvilke signaler som kom i dag 2. desember ang julens gudstjenester.

Jeg skulle også selv etter planen ha julaftengudstjeneste.

Etter signalene i dag vil mange av dere atter igjen måtte tenke alternativt. Koronasituasjonen har vist stor fleksibilitet hos dere og en imponerende evne til å strekke seg langt og tenke alternativt på kort tid. Noe som har imponert meg stort. Dere har virkelig stått på over lang tid for å kunne bidra til at kirken skal være nærværende, selv med de begrensninger som nødvendige smittevernregler medfører.

Jeg tenker på dere alle som nå og fremover skal planlegge jula med dagens smittvernsregime. Det byr selvsagt på utfordringer ift opprinnelige planer. Når denne jula er over, så forventer jeg at dere får skikkelig tid til å hente dere godt inn etter en lang periode med krevende alternativ planlegging. Jeg hører og ser at mange er slitne. Men likevel står dere på i folkets tjeneste. Jeg er stolt over å ha dere som kolleger. Ta vare på dere selv, helsa og legg lista på et fornuftig nivå. Ta kontakt hvis behov. Ønsker dere en god advent og juletid alle sammen. Mvh Thore Wiig Andersen, leder Fagforbundet teoLOgene

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?