Nå er Ambulanseforum heldigital

Kurt Rønning, nestleder Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet. (Foto: Birgit Dannenberg, Fagforbundet)

Ambulanseforum vedtok å legge ned papirutgaven av bladet, og gå over til en heldigital løsning fra januar i år. Fagforbundet vil fortsette å tilby sine prehospitale medlemmer Ambulanseforum gjennom å spandere tilgang til plussabonnement.

27.01.2021 av Informasjonsavdelingen
Sist oppdatert: 11.02.2021

– For å styrke det redaksjonelle produktet og for å tilpasse oss den digitale virkeligheten vi lever i, har Ambulanseforums styre besluttet at Ambulanseforum skal bli et rent nettidsskrift, forteller daglig leder Bjørg Bellika.

Ambulanseforum skal fortsette å gi leserne siste nytt, fagartikler, forskningsnyheter, reportasjer, portretter og intervjuer fra prehospital akuttmedisin akkurat som før. En nettbasert plattform gir muligheten til å legge ut nye artikler fortløpende.

Som medlem av Fagforbundet vil du få alle sakene til Ambulanseforum på nett fra nå av. En digital løsning for våre medlemmer er under utvikling. Det vil komme mer informasjon om hvordan Fagforbundets prehospitale medlemmer skal få tilgang.

– Målet vårt er å gjøre deg enda mer fornøyd med Ambulanseforums nettidsskrift enn det du var med papirutgaven, sier Bellika.

Det siste halve året har Ambulanseforum satset på webinar og foredrag kombinert med artikler. Som plussabonnent vil du få tilgang til disse webinarene, foredragene og artiklene gratis rett etter at webinaret er arrangert.

Godt nytt år fra oss i Fagforbundet!