Arkiv for artikler til «Aktuelt»

7. juli skjer tidenes største omlegging for Posten Norge

Fra 7. juli blir det post annenhver dag. Omleggingen har utløst nedbemanning i stor skala, samtidig som arbeidspresset på de gjenværende øker. Frifagbevegelse har snakket med ansatte som forteller om mye usikkerhet rundt overgangen.

07.07.2020

Buerstad åpner for utleie

Buerstad, som ligger vakkert til ved sjøen i Sandefjord, er rehabilitert og modernisert. Nå åpnes stedet for utleie igjen.

03.07.2020

Ny leilighet til utleie i Myrkdalen, Voss.

En ny leilighet på Helgatun i Myrkdalen i Voss kommune er nå klar til utleie for medlemmer i Fagforbundet Post og finans.

04.06.2020

Åpning av hytter og leiligheter innenlands fra 27. mai

Alle som har bestilt hytter og leiligheter innenlands får nå reisedokumenter på e-post eller tilsendt i posten der det er nøkkel. De vanlige avbestillingsreglene som står på bookingsiden vil gjelde igjen fra 27.mai.

18.05.2020

Fagforbundet Post og finans fikk 4 av 4 i Postens styre

Styrevalget er nå avsluttet. Resultatet ble at Fagforbundet Post og finans fikk inn fire og dermed samtlige av de ansattes representanter i styret.

15.05.2020

Styrevalg og gratis konsert 7. mai

På torsdag starter styrevalget i Posten og Bring. Fagforbundet Post og finans er opptatt av at flest mulig deltar i valget. Derfor har vi laget et informasjonsmøte på nett, som avsluttes med en konsert av Bare Egil Band.

05.05.2020

Fagforbundet fikk plass i DNB-styret

For aller første gang greide Fagforbundet Finans og teknologi å kapre en av ansattplassene i konsernstyret for DNB Bank ASA. Med en oppslutning på over 33 prosent av stemmene greide de å sikre seg observatørplassen med vara i styret.

28.04.2020

Viktig å delta i styrevalg i Posten og Bring

Styrevalget i Posten Norge avholdes i perioden 7. – 13. mai. Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med de andre forbundene i LO. Den heter «LO-forbundene i Posten og Bring». Du må stemme på denne lista for at dine tillitsvalgte skal bli representert i styret.

28.04.2020

Nå må alle bankene følge DNBs eksempel

DNB vedtok i går å sette ned renta for eksisterende kunder fra 5. april, og endrer dermed på praksis med 6 ukers varsel. Dette gjøres med begrunnelse i situasjonen vi med rekord høy arbeidsledighet på grunn av korona-krisen. Det bør også de andre stor bankene gjøre, mener Fagforbundet Post og finans.