Arkiv for artikler til «Aktuelt»

Åpning av hytter og leiligheter innenlands fra 27. mai

Alle som har bestilt hytter og leiligheter innenlands får nå reisedokumenter på e-post eller tilsendt i posten der det er nøkkel. De vanlige avbestillingsreglene som står på bookingsiden vil gjelde igjen fra 27.mai.

18.05.2020

Fagforbundet Post og finans fikk 4 av 4 i Postens styre

Styrevalget er nå avsluttet. Resultatet ble at Fagforbundet Post og finans fikk inn fire og dermed samtlige av de ansattes representanter i styret.

15.05.2020

Styrevalg og gratis konsert 7. mai

På torsdag starter styrevalget i Posten og Bring. Fagforbundet Post og finans er opptatt av at flest mulig deltar i valget. Derfor har vi laget et informasjonsmøte på nett, som avsluttes med en konsert av Bare Egil Band.

05.05.2020

Fagforbundet fikk plass i DNB-styret

For aller første gang greide Fagforbundet Finans og teknologi å kapre en av ansattplassene i konsernstyret for DNB Bank ASA. Med en oppslutning på over 33 prosent av stemmene greide de å sikre seg observatørplassen med vara i styret.

28.04.2020

Viktig å delta i styrevalg i Posten og Bring

Styrevalget i Posten Norge avholdes i perioden 7. – 13. mai. Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med de andre forbundene i LO. Den heter «LO-forbundene i Posten og Bring». Du må stemme på denne lista for at dine tillitsvalgte skal bli representert i styret.

28.04.2020

Nå må alle bankene følge DNBs eksempel

DNB vedtok i går å sette ned renta for eksisterende kunder fra 5. april, og endrer dermed på praksis med 6 ukers varsel. Dette gjøres med begrunnelse i situasjonen vi med rekord høy arbeidsledighet på grunn av korona-krisen. Det bør også de andre stor bankene gjøre, mener Fagforbundet Post og finans.

Avtale for å unngå permitteringer i Posten Norge

Fagforbundet og Posten Norge har inngått en avtale om at medarbeidere kan leies ut mellom selskapene i Posten Norge. Utfordringen til Posten er at deler av virksomheten opplever dramatisk nedgang, mens andre deler opplever økt etterspørsel. Hensikten er å sørge for at medarbeiderne blir brukt der behovet er størst, og at vi dermed unngår permitteringer.

23.03.2020

Posten vil gjerne stille opp under koronakrisen

Fagforbundet Post og finans, som organiserer de postansatte, er positiv til at Posten kan ta på seg nye oppgaver i forbindelse med koronautbruddet. – Alle må bidra i den krisen vi nå har. Vi er stolte av alle våre medlemmer som nå stiller opp i en vanskelig situasjon, uttaler Gerd Øiahals, leder av Fagforbundet Post og finans.

Viktig å stemme i styrevalget i Posten Norge

Styrevalget i Posten Norge avholdes i perioden 7. – 13. mai. Fagforbundet Post og finans stiller liste sammen med de andre forbundene i LO. Det skal velges fire representanter fra de ansatte, samt seks vararepresentanter. Tradisjonelt har LO-lista fått samtlige av de fire faste, men det forutsetter høy oppslutning om valget blant medlemmene i Fagforbundet Post og finans.

Tusenvis mister banktjenester

DNB har sagt opp avtalen med Posten Norge. Det betyr at Posten ikke kan oppfylle forpliktelsene om å levere banktjenester, noe som vil gå utover tusenvis av brukere i hele landet.

19.02.2020