Arkiv for artikler til «Aktuelt»


Ønsker du å ta en videreutdanning innen organisasjon og ledelse?

Fagforbundet tilbyr sine medlemmer videreutdanning innen organisasjon og ledelse i samarbeid med Høgskolen i Innlandet for studieåret 2020/2021. Studiet gir 30 studiepoeng og er et gratis studietilbud for medlemmer. Søknadsfrist 15. juni!

16.04.2020

Del et bilde av din nye arbeidshverdag!

Dette er en utfordring til deg som er medlem eller tillitsvalgt i Fagforbundet. Vis oss hvordan du har det på jobb akkurat nå!

26.03.2020

Se e-Forvaltningskonferansen 2020 i opptak

E- Forvaltningskonferansen 2020 ble streamet slik at du kan se dette i opptak her.

08.11.2019

Fagforbundets ledertreningsprogram for ledere med personalansvar

Fagforbundet kjører ny runde med ledertreningsprogram for ledere med direkte personalansvar! Ønsker du å videreutvikle deg som leder? Har du behov for faglig påfyll og for å få utvidet ditt nettverk? Ønsker du en utviklingsarena hvor du kan jobbe med nettopp dine utfordringer? Da bør du bli med på Fagforbundets lederutviklingsprogram. Programmet er utviklet og gjennomføres i samarbeid med AFF. Bli med på utviklingen!

07.06.2019

  13 svar på spørsmål om fagbrev på jobb med full lønn

Interessen er stor og spørsmålene er mange blant Fagbladets lesere. I Fagbladet får du svarene du trenger om å ta fagbrev på fire år med full lønn.

12.11.2018

Blockchain i fokus på LO IKT-konferansen

Onsdag denne uken ble LO IKT-konferansen avholdt. I underkant av 100 deltakere fikk høre om blockchain-teknologi.

02.11.2018

Yrkes-NM i bilder: Vi gir deg yrkesstolthet

Det er andre konkurransedag på Hellerudsletta. Busslast på busslast med ungdom møter Fagforbundets fremste representanter for yrkene sine.

24.10.2018

Konferanse om vold og trusler i Tromsø 13. september

Fagforbundet Yrkesseksjon kontor og administrasjon inviterer til konferanse i Tromsø om vold og trusler 13. september.

07.09.2018

Nå kan du søke om deltakelse på Fagforbundets ledertreningprogram for ledere med personalansvar

Ønsker du å videreutvikle deg som leder? Har du behov for faglig påfyll og for å få utvidet ditt nettverk? Ønsker du en utviklingsarena hvor du kan jobbe med nettopp dine utfordringer? Da bør du bli med på Fagforbundets lederutviklingsprogram. Programmet er utviklet og gjennomføres i samarbeid med AFF. Søknadsfrist 20. august. Bli med på utviklingen!

10.08.2018

Meld deg på konferansen "Digitalt utenforskap" den 18. og 19. april!

Fagforbundet Yrkesseksjon kontor og administrasjon inviterer til konferanse med fokus på digitalt utenforskap. Hva er digitalt utenforskap? Hvem er egentlig utenfor og hva gjør det med oss å møte de som faller utenfor? Vi håper på å belyse noen av disse spørsmålene ved hjelp av en rekke spennende foredragsholdere. Blant annet kommer tidligere politimann Håvard Nordbø, Bautaen og leder for Pensjonistforbundet Jan Davidsen, Professor Tone Bratteteig og forsker Ivar Eimhjellen fra Rokkansenteret. (Les gjerne mer om foredragsholderne i vedlegget).

06.04.2018