Arkiv for artikler til «Aktuelt»


Helsefagarbeidere - Gratulerer med dagen !

Fagforbundet gratulerer alle landets hjelpepleiere, omsorgsarbeidere og helsefagarbeidere med Den europeiske dagen for helsefagarbeidere 26. november.

25.11.2016

Offensiv politikk for fleire helsefagarbeidarar

Fagforbundet er svært glade for at representantar frå Arbeidarpartiet og Senterpartiet løfter fram helsefagarbeidaren, som utgjer grunnmuren i dei kommunale omsorgstenstene.

22.11.2016

  Helseminister Bent Høie: – Jeg snublet i ordene

Helseministeren kalte sykepleiere den største gruppen på sykehjem. Hisset på seg helsefagarbeidere, hjelpepleiere og assistenter med sitt svar i spørretimen.

21.11.2016

Samspillkonferansen: Venter på velferdsteknologi

- Vi ser at altfor mange helseinstitusjoner legger teknologien i skuffen fordi de ikke har klart å ta teknologien i bruk på en god måte, advarer SINTEF.

08.11.2016

Feirer 10 år med samspill

- Det er mer som binder oss sammen enn det er som skiller oss. Vi skal bygge sterke lag på tvers av profesjoner, sa nestleder Sissel Skoghaug da hun åpnet den tiende Samspillkonferansen - denne gangen i Tromsø.

07.11.2016

Setter søkelys på frivillig omsorg for gamle

Hvilke muligheter og utfordringer får vi ved mer frivillig innsats i eldreomsorgen? Deltakerne på Fagforbundets dialogseminar forsøker å finne svar.

02.11.2016

  To av tre kommuner fortsatt uten BPA (Kommunal Rapport)

I to av tre kommuner hadde ingen brukerstyrt personlig assistanse (BPA) ett år etter at ordningen ble rettighetsfestet.

28.10.2016

Celina ble norgesmester i helsefag

Helsefagarbeider Celina Sørensen Tollefsen fra Harstad stakk av med førsteplass under Yrkes-NM. Fagforbundet gratulerer!

20.10.2016

Yrkes-NM: Finalefeber i Bergen

Brann er i finalen, ølglassene heves - og en mann går i gulvet. Spenningen stiger i Yrkes-NM i Bergen. Finalen er i gang for helsefagarbeiderne.

20.10.2016

Statsministeren besøkte Yrkes-NM

Erna Solberg tok seg god tid på Yrkes-NM i Bergen i dag. Fagforbundet snakket med henne om betydningen av å satse på yrkesfag (video).

19.10.2016