Arkiv for artikler til «Aktuelt»


Gratulerer med kokkedagen!

Fagforbundet gratulerer alle sine kokker og kjøkkenfolk med dagen! Ernæring er nå på alles lepper, og enigheten er stor om at det må satses på god og næringsrik kost i sykehus og pleie- og omsorgstjenstene.

20.10.2020

Velkommen til Samspillkonferansen 2020

For fjortende gang inviterer Fagforbundet alle innen helse- og sosialtjenesten til Samspillkonferansen. Det blir fag, humor, og gode samtaler når vi møtes i Trondheim 12.-13. oktober.

09.07.2020

Episode for ernæringsarbeidere i podkasten Fagprat

Nå kan du høre en episode om kokkens betydning og muligheter i podkasten Fagprat. Vi har tatt en prat med institusjonskokk Erlend Eliassen om både næringsrik kost, matsvinn og samarbeid.

10.06.2020

Fagforbundets proffer rapporterer fra det koronafrie kjøkken

Kjøkkensjefer og kokker har smakt på utfordringene i den nye covid-19 hverdagen. De melder om et strengt matregime – for å sikre at sårbare mennesker får servert smittefrie måltider.

08.04.2020

Del et bilde av din nye arbeidshverdag!

Dette er en utfordring til deg som er medlem eller tillitsvalgt i Fagforbundet. Vis oss hvordan du har det på jobb akkurat nå!

26.03.2020

Til alle våre kjøkkenfolk!

Ernæringspersonell i både privat og offentlig sektor er hverdagshelter som vi trenger nå.

19.03.2020

Nytt faglig tilbud fra Yrkesseksjon helse og sosial: podkasten Fagprat

Sjekk ut det splitter nye faglige tilbudet fra Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet, podkasten Fagprat.

20.02.2020

Les deg opp om kjøkkendrift og ernæring i eldreomsorgen

Fagforbundet og Pensjonistforbundet tar i fersk brosjyre til orde for de gode måltidsopplevelser i den siste fasen i livet. Lær hvordan du benytter kjøkkenfaglig kompetanse til beste for pasienter og beboere.

09.10.2019

Ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar

Er du fagleder, gruppeleder eller har en annen type lederstilling uten personalansvar? Da kan du søke på Fagforbundet ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar. Programmet går over tre samlinger og er utviklet og gjennomføres i samarbeid med det anerkjente konsulentselskapet Administrative forskningsfond (AFF). OBS: Søknadsfristen er 08. september.

23.08.2019

Godord til fersk bok: Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine

Gunhild Aakerviks bok, utgitt med støtte fra Fagforbundet, ble framsnakket som et viktig bidrag til et stort og omfattende fagfelt.

07.06.2018