Fagforbundet Post og finans

1. januar 2020 ble Postkom en del av Fagforbundet. I en overgangsperiode vil medlemmer av tidligere Postkom ha de samme medlemsfordelene som før.

Se flere artikler

Arkiv for artikler til «Aktuelt»

Hva betyr det for deg at Postkom blir en del av Fagforbundet?

1. januar 2020 ble alle Postkoms medlemmer overført til Fagforbundet. Det meste vil fortsette som før i din hverdag som medlem, men et par endringer blir det:

02.01.2020

Postkom-nestleder Gerd Øiahals inn i toppledelsen i Fagforbundet

Dette skjer med Postkom-ledelsen når forbundet legges ned 1. januar.

02.01.2020

Postkom: Medlemmenes interesser fortsatt førsteprioritet

Postkom skal bistå medlemmene i en tøff tid med store omstillinger. – Parallellt må sammenslåingen med Fagforbundet gjennomføres, sier 1. nestleder Gerd Øiahals i Postkom. Les saken på fagbladet.no

22.10.2019

Postkom går inn i Fagforbundet

Postkoms ekstraordinære landsmøte sa ja til å gå inn i Fagforbundet fra 1.1.2020. Dermed vil Fagforbundet vokse med 17.600 medlemmer fra årsskiftet og vil ha knappe 390 000 medlemmer. Vedtaket ble gjort mot to stemmer.

27.08.2019

Slik vil Fagforbundet innfri Postkoms krav til sammenslåing

Postkoms forbundsstyre har gått inn for sammenslåing med Fagforbundet. Nå forteller forbundet om forhandlingsresultatet. Les saken på fagbladet.no

21.02.2019