LO favør reiseforsikring - digitalisering av utsendelsene

I tråd med LOfavør og Fremtinds visjon om å bidra til bærekraft og å velge kostnadseffektive løsninger, avslutter vi utsending av informasjon i form av papirutsendelser.

07.09.2020 av Cathrine Ertsås

Fra oktober 2020 vil alle nye medlemmer som blir med på reiseforsikringen via forbundet motta informasjon om at de finner vilkår, forsikringsbevis og reisekort digitalt. 

Den samme rutinen følges for de som allerede har forsikringen ved fremtidige fornyelser. Første fornyelse for eksisterende forsikringstakere finner sted i november 2020. 

Meldingen om dette sendes på e-post, SMS eller i DigiPost til de medlemmene vi har denne informasjonen om. Øvrige medlemmer vil motta informasjon per post. 

Medlemmene finner informasjon og dokumenter på LOfavør sine nettsider, i LOfavør-appen, i Sparebank1 mobil- og nettbank eller ved å logge inn på Sparebank1.no.

Det er derfor fint om dere som ikke allerede har gjort det registrerer e-postadresse og mobilnummer i medlemsregisteret. 

Dette kan dere gjøre enten ved å logge inn på Min side, eller kontakte medlemssenteret via e-post: postogfinans@fagforbundet.no eller telefon: 23 06 40 00