Fire tillitsvalgte om forventninger til landsmøtet

Fagforbundets 4. ordinære landsmøte nærmer seg - 16. oktober braker det løs. Her er fire av delegatene, to av dem helt ferske - hva ser de fram til?

28.09.2017 av Anders Bostad

Tine Gytri (øverst t.h)

Leder av ungdomsutvalget i Fagforbundet Rogaland 

Jeg gleder meg til å være en del av det organet som bestemmer hva forbundet skal jobbe med de neste fire årene. Jeg håper på et økt fokus på ungdommens kampsaker, slik som hele faste stillinger, lovfestede lærlingplasser, tannhelse i egenandelsordningen og mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet.  

Raymond André Jomisko (nederst t.v)

Ungdomsleder i Fagforbundet Finnmark

Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet Vadsø. Det er første gang jeg er på landsmøte, noe jeg ser fram til. Det blir spennende å se hvordan vedtekter og handlingsplan blir jobbet fram i Fagforbundet. Jeg ser også fram til samholdet, og å oppleve hvordan en stor organisasjon er satt sammen.

Signe Sirevaag Thorsen (øverst t.v)

Leder i avd. 469, Rogaland

Jeg har aldri vært på et landsmøte før og er spent på hva som møter meg. Et landsmøte er et fagligpolitisk verksted hvor du treffer folk fra hele landet. Det er kjekt å få være med på å bestemme hva forbundet skal mene de neste fire årene og velge våre øverste tillitsvalgte. 

Elin Severinsen (nederst t.v)

Leder, Fagforbundet seksjon kontor og administrasjon, Fagforbundet Finnmark.

Som delegat til landsmøtet ser jeg frem til å kunne være med på å ta beslutninger tilknyttet «veien videre» for forbundet. Prinsipp- og handlingsprogrammet skal legge grunnlaget for den jobben vi skal gjøre videre og er derfor et viktig dokument som jeg får anledning til å være med på utformingen av.