Nå kan du bestille almanakk 2021

(Foto: Fagforbundet)

Nå er det mulig å bestille Fagforbundets almanakk for 2021 i nettbutikken. Den er gratis for medlemmer og vil bli sendt ut fra midten av november.

22.10.2020 av Informasjonsavdelinga
Sist oppdatert: 19.11.2020

Gratis for medlemmer

Alle medlemmer bestiller selv i nettbutikken (gratis) og mottar almanakken i posten. Porto er også gratis. NB! Utsending startet i midten av november.

Tillitsvalgte oppfordres til å videreformidle informasjonen til medlemmene og bistå slik at flest mulig bestiller på egenhånd. Det er også mulig for enkeltmedlemmer å bestille på telefon : 21 07 25 93 (tlf.nr går til Artisti, som tar imot bestillingene - ikke ring sentralbordet til Fagforbundet)

Fagforeninger kan også bestille

Fagforeningene kan bestille pakker til utdeling. Pakkene inneholder 10 stk. og koster kr. 250,-. Bestilling gjøres enkelt gjennom nettbutikken. Almanakkene og frakt betales av fagforeningen.

Gå til nettbutikken for bestilling - velg medlem (gratis) eller fagforening (pakker på 10 stk)