Søk etter nyheter

Gratulerer med dagen, kjære hjemmehjelpere!

Den 4. november er hjemmehjelpernes dag. Takk for at dere gir støtte og praktisk bistand til våre gamle! Hjelp til rengjøring, matinnkjøp og mulighet til sosial kontakt er første trinnet i omsorgstrappa.

04.11.2020

Unngikk streik i energisektoren

Partene i energisektoren ble enige om ny tariffavtale etter mekling natt til onsdag.

04.11.2020

Enighet i lønnsoppgjøret for kinoansatte

Fagforbundet og Virke ble i dag enige i årets lønnsforhandlinger for kinoansatte.

03.11.2020

Enighet i lønnsoppgjøret for frisører

Fagforbundet og Virke ble i dag enige om ny landsoverenskomst for frisører.

03.11.2020

Gratis webinar om ordningen Fagbrev på jobb

Samfunnet har et stort behov for flere fagarbeidere framover. Særlig gjelder dette i helse- og omsorgssektoren. Her kan du se webinaret som KS, Fagforbundet og Delta har laget om temaet.

03.11.2020

Brudd i forhandlingene for kirkelig ansatte

Forhandlingene om ny tariffavtale for Fagforbundets medlemmer i kirkelig sektor (KA) endte med brudd og lønnsoppgjøret går dermed til mekling hos riksmekleren og det er fare for streik.

30.10.2020

Klart ja-flertall i lønnsoppgjøret i private barnehager (PBL)

Et klart flertall på 69 prosent stemte ja til lønnsoppgjøret i private barnehager. Også medlemmene i Delta sa ja, mens Utdanningsforbundets medlemmer stemte nei og må belage seg på mekling.

30.10.2020

Ulike tall – lik lønnsvekst

Mange medlemmer har spurt hvordan tallene i de ulike oppgjørene blir så ulike, til tross for at folk har fått den samme årslønnsveksten på 1,7 prosent. Her er svaret.

29.10.2020

Godt resultat i sykehusoppgjøret

Fagforbundet er fornøyd med at oppgjøret har en klar prioritering av alle fagarbeiderne. I tillegg styrkes arbeidet med å få til flere heltidsstillinger på sykehusene betraktelig. Lønnsutviklingen på 1,7 prosent ivaretar en reallønnsvekst for alle yrkesgrupper i helseforetakene.

27.10.2020

Tillitsvalgtuka er i gang!

Noen har lagt hemmelige planer og gleder seg til å overraske både medlemmer og tillitsvalgte med påskjønnelser av ymse slag. Andre, som Fagforbundet Farsund, inviterer til quiz, sosialt samvær, god mat og felles visning av Harald Eia-programmet. Alt innenfor smittevernreglene selvsagt.

26.10.2020