Søk etter nyheter

Enighet i private barnehager (PBL)

Partene i tariffoppgjøret for PBL, Private Barnehagers Landsforbund, har kommet til enighet om en ny tariffavtale.

10.09.2018

Godt oppgjør for personlige assistenter (BPA)

Fagforbundet har forhandlet lønn og revidert tariffavtalen for personlige assistenter og funksjonsassistenter i avtaleområdet Uloba.

10.09.2018

Tariffavtale på plass i to barnehager!

Etter litt over en ukes streik kan barnehageansatte gå tilbake på jobb, nå med tariffavtale. Fagforbundet har faktisk fått på plass tariffavtale i to barnehager i Sandefjord.

06.09.2018

Teknologi gir trygghet og mindre stress på omsorgs­­senter

På Farsund omsorgs­senter lever de i en ny teknologisk hverdag. Det gir bedre tid til det som er viktig og mindre stress. – Vi er kjempe­fornøyd, sier plass­tillitsvalgt Siw Stålesen.

05.09.2018

Sosial dumping i hjertet av velferdsstaten

Aleris-saka viser at sosial dumping har spredt seg fra byggeplassen til omsorgsboligen. Rovdrift på omsorgsarbeidere rammer sårbare og utsatte mennesker som er helt avhengige av god omsorg, skriver Mette Nord i denne kronikken i Agenda Magasin.

05.09.2018

Terje Johansen er årets byggdrifter

Fagforbundet har kåret årets byggdrifter. Han heter Terje Johansen og jobber i Trondheim kommune.

03.09.2018

Oslo kommune vurderer å si opp Aleris-kontraktene

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) vil granske kontraktene og varsler nye tiltak mot sosial dumping i omsorgssektoren.

30.08.2018

Aleris-saken: Ble presset til å hjelpe beboer å skaffe narkotika

Omsorgsarbeidere i Aleris måtte kjøre en kvinne fra deres institusjon inn til Plata i Oslo for å skaffe narkotika.

25.08.2018

Dette er Aleris-saken

I februar gikk fem ansatte til sak mot Aleris ungplan & BOI. De ansatte mener de har rett på etterbetaling av lønn og overtid på rundt en million kroner hver. Søksmålet omfatter nå 26 medlemmer i Fagforbundet.

25.08.2018

Fagforbundet-medlemmer i Aleris opplever straffereaksjoner

Færre vakter, håpløse turnuser og beskjed om at det "ikke lenger er bruk for deg", er noen av reaksjonene etter at 20 konsulenter gikk til sak mot Aleris.

24.08.2018