Søk etter nyheter

Fagforbundet oppfordrer: Demonstrer mot regjeringens brutale kutt i arbeidsavklaringspenger

Fagforbundets leder Mette Nord oppfordrer alle som kan til å ta med seg faner og flagg og bli med og gå i tog fra Jernbanetorget til Stortinget kl. 18 onsdag 22. mai. De brutale kuttene i arbeidsavklaringspenger (AAP) rammer mange av våre medlemmer.

Fagforbundet støtter alternativ Melodi Grand Prix

18. mai går finalen i Melodi Grand Prix (MGP/Eurovision Song Contest)) av stabelen i Tel Aviv. Hundrevis av millioner seere gleder seg til musikken, sangen, kostymene og dansen på scenen, og flesteparten av dem vil si at man ikke skal blande musikk og politikk.

18.05.2019

Revidert nasjonalbudsjett: Mindre til velferdstjenester til tross for rekordhøy oljepengebruk

I regjeringas forslag til revidert nasjonalbudsjett varsles det strammere kommuneøkonomi framover, samtidig som oljepengebruken øker. – Regjeringa smører sitt eget budsjett med oljepenger samtidig som de varsler strammere økonomi til kommunene. Det gjør det vanskeligere for medlemmene våre å levere gode velferdstjenester, sier leder i Fagforbundet, Mette Nord.

16.05.2019

Forbundsstyret hilser det palestinske folket på Nakba

Fagforbundets forbundsstyre er samlet i dag 15. mai, og benytter dagen til å hilse det palestinske folket på Nakba.

15.05.2019

Postkom sa ja til Fagforbundet

Postkoms medlemmer har tatt enda et skritt i retning av å bli en del av Fagforbundet. I en uravstemning sa et stort flertall ja til en sammenslåing.

13.05.2019

Regjeringa foreslår dårligere pensjonsordning

Uten forhandlinger foreslår regjeringen å kutte barnetillegget i pensjonsordningen, halvere tida de etterlatte får pensjon etter dødsfall, eldre arbeidstakere som vil jobbe lenge vil fortsatt tape på det og de tukler unødvendig mye med AFP-reglene.

08.05.2019

LO Kommune fornøyd med årets kommuneoppgjør

- Dette er et godt lønnsoppgjør for LO Kommunes medlemmer. Vi har sikret kjøpekraftsutvikling, en god likelønnsprofil og god uttelling for kompetanse, sier Mette Nord, forhandlingsleder for LO Kommune. Dette er i tråd med LO Kommunes krav.

01.05.2019

I mål med avtale for Vy Buss AS

Fagforbundet og de andre LO-forbundene har kommet til enighet om ny avtale med Vy Buss AS, tidligere Nettbuss.

01.05.2019

Brudd i lønnsoppgjøret i staten

– Partene har dessverre vært alt for langt fra hverandre til at det var mulig å finne en løsning i forhandlingene, sier Fagforbundets representant i LO Stats forhandlingsutvalg, Svend Morten Voldsrud. Oppgjøret går nå til mekling.

30.04.2019

Mellomoppgjøret 2019: Godt resultat i Oslo kommune

Det ble enighet mellom partene i mellomoppgjøret, med et godt resultat for våre medlemmer. – Vi er godt fornøyde med et kronetillegg på minimum 12 000 kroner, sier Roger Dehlin, leder av Fagforbundet Oslo.

30.04.2019