Søk etter nyheter

Oslo betalte Aleris 12,4 millioner for å ta vare på narkoman kvinne

Oslo-bydel betalte Aleris 5600 kroner døgnet i seks år for å ha omsorg for en narkoman kvinne. Ansatte har varslet om at de opplevde å bidra til lovbrudd da de måtte kjøre henne til sentrum hvor hun kjøpte narkotika, skriver VG.

27.09.2018

Kortere arbeidsdag gir livskvalitet foran forbruksvekst (harvest.no)

Kortere arbeidstid vil inkludere flere i arbeidslivet lengre, øke trivselen på jobb og gi bedre livskvalitet for alle, også for de med de tyngste jobbene, skriver Mette Nord i Harvest Magazine.

27.09.2018

Lærerikt studiebesøk til sykehuset i Stavanger

Fagforbundets Mette Nord lot seg imponere over hvor godt Stavanger universitetssjukehus tar vare på sine ansatte.

25.09.2018

Nå kan du bestille almanakk 2019

I uke 42 kommer Fagforbundets almanakk for 2019 på lager! Medlemmer og tillitsvalgte bestiller selv fra nettbutikken og det er gratis.

24.09.2018

Krever 35 millioner fra Aleris

De 26 konsulentene som går til sak mot Aleris Ungplan & BOI krever til sammen 35 millioner i erstatning fra selskapet.

24.09.2018

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.

18.09.2018

Kutt i sykelønna vil straffe arbeiderne, ikke eliten

Det virker som høyresiden mener at arbeidstakere som blir syke og skadet på grunn av jobben de utfører, i tillegg skal straffes med karensdager og tap av inntekt, skriver Fagforbundets leder Mette Nord i Dagbladet.

14.09.2018

Fagforbundets folk flokker til SV og Rødt

I motsetning til i Sverige, der en stor andel fagorganiserte gikk til ytre høyre på valgdagen, går Fagforbundets medlemmer fra Ap til SV og Rødt.

13.09.2018

Godt oppgjør for de ansatte i FUS-barnehagene

Partene i tariffoppgjøret for FUS-barnehagene har kommet til enighet om en ny tariffavtale. Det økonomiske resultatet er i tråd med frontfaget, med en økonomisk ramme på 2,8 prosent.

13.09.2018

Aleris-sjef Erik Sandøy bør gå, skriver Elin Ørjasæter

Dersom Aleris skal fortsette å tilby heldøgnsomsorg til psykisk syke og utviklingshemmede i kommunene, må de rydde opp. Sjefen Erik Sandøy er ikke rette mann til ryddejobben, skriver Ørjasæter i et debattinnlegg i Aftenposten.

12.09.2018