Søk etter nyheter

Dårlig budsjett for nødetatene, mener LO

Brann- og redningstjenesten kom dårlig ut i årets forslag til statsbudsjett. LO tok dette opp med Justiskomiteen på Stortinget under en høring denne uka.

24.10.2018

Thrilleren Yrkes-NM i gang

Hellerudsetta utenfor Oslo er fylt til randen med spent og smånervøs ungdom. Deltakerne i helsefagarbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget gjør seg klare til å konkurrere.

23.10.2018

Fagforbundet gir 100 000 til årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon går til Kirkens bymisjon. Fagforbundet har gitt 100 000, og Mette Nord oppfordrer alle tillitsvalgte og medlemmer om å støtte opp om TV-aksjonen! Se mer om aksjonen og bidra du også!

21.10.2018

Fagforbundet reagerer skarpt på avsløringene i Tolga-saken

VGs avsløringer er overraskende og alarmerende. Norske kommuner skal ikke behandle sine innbyggere på denne måten, understreker Fagforbundets leder Mette Nord.

18.10.2018

Helsefagarbeidere taper titusener i året på å være ansatt i private sykehjem

Minstelønna til en nyutdannet helsefagarbeider i Oslo er langt lavere i private sykehjem enn i kommunale, viser tall fra Fagforbundet. – Mange må ha en ekstrajobb, forteller tillitsvalgte Gisella Castillo til Dagsavisen.

16.10.2018

– Et tafatt statsbudsjett for mennesker med utviklingshemning

Tre av fire mennesker med utviklingshemning ønsker seg jobb. Regjeringens forslag til budsjett for neste år gjør det ikke nødvendigvis enklere for dem å komme ut i arbeidslivet.

10.10.2018

Mette Nord: Regjeringa svekker velferden

– Dette er et budsjett for svekket velferd og økte forskjeller, sier Fagforbundets leder Mette Nord.

08.10.2018

Særaldersgrensene skal videreføres

– I avtalen om ny offentlig tjenestepensjon blir det tydelig slått fast at det fortsatt vil være behov for disse, også i framtida.

03.10.2018

Aleris-avsløringer sjokkerte de tillitsvalgte

Det er en ære å være tillitsvalgte for denne flotte, tøffe gjengen. Trude Stavheim og Ivar Romundstad snakker om de 26 medlemmene som har saksøkt Aleris Ungplan og BOI.

01.10.2018

Kravet om pensjon fra første krone til Stortinget

Fredag 28. september har Stortinget høring om AP og SVs forslag om opptjening av pensjon fra første krone. Sier Stortinget ja får det stor betydning for svært mange.

27.09.2018