Søk etter nyheter

Helsefagarbeidere på vei inn i operasjonsstua

Fagskolen i Østfold tilbyr fra og med i høst videreutdanning innen kirurgisk virksomhet. Det har fristet mange helsefagarbeidere.

10.09.2020

Godt oppgjør i Aleris røntgen

Partene i lønnsoppgjøret for Aleris Røntgen er enige. Det blir gitt et generelt tillegg på 4.400 til alle i 100 prosent stilling. Oppgjøret blir gitt med virkning fra 1. april. Deltidsansatte gis forholdsmessige tillegg.

09.09.2020

Terje Hagen ble Årets byggdrifter 2020

Terje Hagen (47) ble hedret som Årets byggdrifter på Byggdrifternes dag, mandag 7. september. Den glade vinneren mottok prisen fra seksjonsleder Stein Guldbrandsen på et arrangement ved Teknisk sentral i Modum kommune med kolleger, tillitsvalgte og arbeidsgiver til stede.

09.09.2020

Ny lønn og seniordager ble hovedsaker i oppgjøret for Posten Norge

Fagforbundet Post og finans har oppnådd et generelt tillegg på minst 4.400 og har lykkes med å videreføre store deler av ordningen med seniordager. Begge deler var helt sentrale krav for medlemmene.

08.09.2020

Kommuneoppgjøret er i gang

Torsdag 3. september gikk startskuddet for årets kommuneoppgjør. Partene har frist til 15. september om å bli enige om en ny tariffavtale.

03.09.2020

Forbundstopper krever løft for alle pensjonister

- Vi har løsningen som kan sikre at pensjonistene ikke får mindre i lommeboka, sier lederne i Fagforbundet og Utdanningsforbundet, Mette Nord og Steffen Handal.

03.09.2020

Brudd i forhandlingene om bussbransjeavtale

Avstanden ble for stor mellom partene i bussbransjen. Det handler spesielt om lønn, sier Stein Guldbrandsen, forhandlingsleder for Fagforbundet.

03.09.2020

Klare til kamp for bussbransjeavtale

Fagforbundets forhandlingsutvalg går nå i gang med tøffe bussforhandlinger.

02.09.2020

Lønnsoppgjøret i Posten er i gang

Onsdag 2. september gikk startskuddet for lønnsoppgjøret i Posten. Reallønnsøkning for alle er et av hovedkravene.

02.09.2020

Vil ha reallønnsvekst i staten

Årets hovedoppgjør i staten innledes tirsdag 1. september. LO Stats hovedkrav er reallønnsvekst for medlemmene, generell lønnsutjevning, å minske forskjellen mellom kvinners og menns lønn, samt ivareta de lavest lønte arbeidstakerne.

01.09.2020