Søk etter nyheter

Støtteerklæringer til busstreiken ruller inn

- Vi har ikke streika på 22 år, og vi streiker ikke for småting, sier tillitsvalgt i Fagforbundet Oslo Sporveiers Arbeiderforening, Marit Sauge, når AUF kommer på besøk.

23.09.2020

Finnes ingen kvikk fiks for Nav

- Det gjøres veldig mye godt arbeid i Nav, men sorgen er at digitaliseringa og standardiseringa fratar sosialarbeidere muligheten til å romme kompleksiteten i sosialt arbeid i Nav, sier Stine Westrum, leder av Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd, Oslo. Hun er ikke imot digitalisering, men etterlyser de relasjonelle sidene av sosialt arbeid.

Busstreiken trappes opp

Nærmere 8500 bussjåfører kan være i streik fra lørdag, mer enn dobbelt så mange som i dag.

Streik i bussbransjen

Det er streik i bussbransjen fra arbeidstidens begynnelse søndag morgen. Konflikten handler om at arbeidsgiver ikke har vært villig til å finne løsninger på avtaler om bussjåførers lønnsutvikling.

21.09.2020

Gratulerer med dagen, ambulansearbeidere!

Den 21. september feirer vi ambulansepersonelldagen. De fleste av oss møter de gule bilene kun ute på veien, men gjennom NRK-serien 113 får vi et innblikk i den komplekse og viktige jobben ambulansearbeideren gjør.

Brudd i forhandlingene i Energi Norge

Onsdag ble det brudd i lønnsforhandlingene i energisektoren. Energi Norge (NHO)var uinteresserte i å finne løsninger mener EL og IT Forbundet i LO, og gikk derfor i brudd.

17.09.2020

Kommuneoppgjøret er i havn

LO Kommune er tilfreds med å få enighet om å opprettholde medlemmenes kjøpekraft, samt styrking av arbeidet for heltid og bedre uttelling for kompetanse, i kommuneoppgjøret som kom i havn natt til onsdag 16. september.

16.09.2020

Brudd i forhandlingene i Oslo kommune

Lønnsforhandlingene i Oslo kommune går til mekling etter at partene ikke klarte å komme til enighet. - At Oslo kommune sa nei til å få pensjonsvedtektene inn i overenskomsten er hovedbegrunnelsen, sier regionsleder Roger Dehlin i Fagforbundet Oslo

16.09.2020

Ny avtale styrker samarbeidet mellom Fagforbundet og Handelskampanjen

Handelskampanjen er Fagforbundets lyttepost på viktige samfunnsområder som matvaresikkerhet, fiskeri, IKT og datalagring, patenter og tilgang på medisin – og ikke minst internasjonale handelsavtaler.

15.09.2020

Staten tilbød null - brudd i statsoppgjøret

Det er brudd i lønnsoppgjøret i staten. LO Stat, YS Stat, Unio og akademikerne brøt mandag ettermiddag forhandlingene i hovedoppgjøret i staten. Oppgjøret havner nå på Riksmeklerens bord.

14.09.2020