Søk etter nyheter

Frisøroverenskomsten i havn

Fagforbundet og NHO ble tirsdag kveld enige om ny tariffavtale for frisørene. Resultatet i årets oppgjør gir et generelt tillegg på 0,50 kr per time som er inkludert i de nye minstelønnssatsene. – I Fagforbundet Frisørenes Fagforening er vi relativt fornøyd med resultatet innenfor de rammene som er i år, og vi er godt fornøyd med økningen for de med lengst ansiennitet, sier leder Vivian Jacobsen.

29.09.2020

Bussmeklingen gjenopptas onsdag

Riksmekleren frykter koronasmitte. Nå kaller han inn sjåførene og arbeidsgiverne til møte, melder frifagbevegelse.no

29.09.2020

Barnebyjubileet 2020: Bli med på den store barnebyauksjonen!

Barnebyen er ti år 28. september og vi feirer med auksjon. Ta en titt på auksjonsliste med 17 spennende gjenstander og opplevelser. Det er flotte fotografier av barna i barnebyen, praktbøker, kunst, hotellopphold, nydelig hjemmestrikk og mye, mye mer. Vi åpner opp for bud i tidsrommet 28. september kl. 12.00 til 12. oktober kl. 12.00.

28.09.2020

Frisørforhandlingene mellom Fagforbundet og NHO er i gang

Mandag 28. september la Fagforbundet fram krav til tariffrevisjon av frisøroverenskomsten med NHO. Avtalen omfatter om lag 2500 medlemmer som er organisert i Fagforbundet Frisørenes Fagforening.

28.09.2020

Nå streiker bussjåfører landet rundt

Busstreiken har snart pågått i en uke. I dag er streiken utvidet til store deler av landet.

26.09.2020

Brudd i forhandlingene for ansatte i boligbyggelag

Fagforbundet og Virke ble ikke enige i lønnsoppgjøret for ansatte i boligbyggelag. Oppgjøret går dermed til mekling.

Bussjåfør fra Drammen sto klar med streikevesten

Søndag morgen gikk bussbransjen ut i streik. Steinar Wangen var en av mange som var klar for innsats - rak i ryggen og med streikevesten på.

Ingen ny avtale med Samfunns­bedriftene (KS bedrift)

Etter krevende forhandlinger om hovedtariffavtale for konkurranseutsatte bedrifter endte forhandlingene med en prolongering av eksisterende avtale i to år.

KS-oppgjøret: – Ber folk stemme ja i uravstemninga

– Når vi ber medlemmene stemme ja til kommuneoppgjøret er det fordi vi er i en unik situasjon i et år ingen vil ha i reprise. Dette er et solidaritetsoppgjør i ei vanskelig tid. Et ja til oppgjøret er en solidarisk handling, sier Odd Haldgeir Larsen.

23.09.2020

Fire gode grunner til å fortsette busstreiken

Bussjåførene krever ei lønn å leve av jobb og en jobb de kan leve med. Det skal være en jobb de kan kombinere med familieliv - og en jobb der vi passasjerer blir fraktet trygt fra holdeplass til holdeplass.

23.09.2020