Enighet i lønnsoppgjøret i staten

Det blir ingen streik for LO Stat-forbundenes medlemmer i staten etter at partene ble enige hos Riksmekleren tirsdag. - Vi fått gjennomslag for våre hovedprioriteringer, og sikret et godt resultat for våre medlemmer uten å måtte streike, sier LO Stat-leder Egil André Aas.

Avverget storstreik i kommunene

Det er enighet i lønnsoppgjøret i kommunesektoren. – Vi mener dette er et rettferdig og godt lønnsoppgjør for hele laget, sier Mette Nord.

Tirsdag morgen klokka 08.00: Mekling på overtid i statsoppgjøret

Meklingen i staten fortsetter på overtid. Drøyt 1000 medlemmer i LO Stats forbund i staten blir tatt ut i streik fra den 24. mai om meklingen ikke fører fram. Ingen medlemmer i Fagforbundet er tatt ut i første streikeuttak.

Mekling i kommuneoppgjøret pågår

Partene i kommuneoppgjøret møtes til mekling i dag, lørdag 21. mai. Dersom riksmekleren ikke lykkes med å oppnå enighet, vil det være kommunestreik fra arbeidsdagens begynnelse tirsdag 24. mai.

Unngikk streik - enighet i lønnsoppgjøret for frisører

Etter en lang meklingsnatt ble partene i lønnsoppgjøret for frisørene enige natt til fredag 20. mai.

Fare for frisørstreik

Fagforbundet og NHO ble ikke enige i forhandlingene om frisøroverenskomsten. Partene møtes dermed hos Riksmekleren i dag, 19. mai.

Her varsles det kommunestreik

Det er fare for kommunestreik over hele landet. Dersom meklingen mellom LO Kommune og KS ikke fører fram vil Fagforbundet ta ut 8537 medlemmer i konflikt fra arbeidsdagens begynnelse tirsdag 24. mai.

1325 Fagforbundet-medlemmer i Oslo kan havne i streik

-Vi håper på en konstruktiv mekling, men vil kun akseptere et meklingsresultat som ivaretar alle yrkesgrupper, sier Roger Dehlin som leder Fagforbundet Oslo foran meklingen om tariffoppgjøret i Oslo kommune.

Brudd i forhandlingene for kinoansatte

Fagforbundet og Virke kom ikke til enighet i forhandlingene for ansatte i kinoer. Oppgjøret går dermed til mekling. Sentrale krav for Fagforbundet er innføring av ubekvemstillegg på kveldstid samt et godt lønnstillegg.

Fare for kulturstreik – siste innspurt hos riksmekleren

Tirsdag 10. mai møter Fagforbundet alene til tvungen mekling i kultursektoren. Striden står fortsatt om valg av pensjonsordning der Fagforbundet fortsatt krever en hybridpensjonsordning.

Unngikk streik i bussbransjen

Det blir ikke streik i bussoppgjøret. Partene ble enige om en løsning i løpet av meklinga lørdag morgen.

Bussoppgjøret - det mekles på overtid

Det ble brudd i forhandlingene om ny tariffavtale for bussbransjen. Nå mekles det på overtid. Det er fare for streik fra lørdag morgen om ikke partene kommer til enighet.

Generelt kronetillegg til alle i Lovisenberg Omsorg

Lønnsforhandlingene i Lovisenberg Omsorg 1 og 2 er til ende. Partene kom til enighet 5. mai.

Ny streikefare i kultursektoren

Etter at den frivillige meklinga om pensjon i kultursektoren ikke førte frem for Fagforbundets medlemmer, blir det nå tvungen mekling 9. og 10. mai.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Før 7

Etter B-delsforhandlinger i Bring Før 7 ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på kr 18.500 til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Courier & Express

Etter B-delsforhandlinger i Bring Courier & Express ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på 17.500 kroner til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret i Posten Norge

Partene i lønnsoppgjøret for Posten Norge er enige om lønnsoppgjøret for 2022. Det gis et tillegg på kr 15.800 kroner pr. år til arbeidstakere med en årslønn lavere enn 480.000 kroner. Arbeidstakere med en årslønn på 480.000 kroner eller høyere gis et tillegg i lønn på 3,3 prosent.

Første del av Spekter Helse-forhandlingene er i havn

Fagforbundet kom til enighet med Spekter Helse i A1-forhandlingene, som handler om sosiale bestemmelser i sykehusene. Resultatet ble en videreføring av dagens avtale.

Brudd i frisørforhandlingene

Mandag forhandlet Fagforbundet og NHO Service og Handel tariffavtalen for frisører. Partene kom ikke til enighet, og det ble brudd natt til tirsdag.

I dag starter lønnsoppgjøret for frisører

Avtalen omfatter medlemmene i Fagforbundet som er omfattet av frisøroverenskomsten med NHO. Det er satt av to dager til forhandlinger. Hvis ikke partene blir enige innen midnatt onsdag 4. mai går oppgjøret til mekling.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?