Onsdag 12. juni 2019
Fafo-seminar: Ny vei mot heltidskultur

12
juni
2019
10:00 12:15

Sted

Fafos lokaler i Borggata 2B på Grønland i Oslo

Arrangør

Fafo

Kontaktperson

Fafo
934 29 375

Mange kommuner når ikke målene som regjeringen, partene i arbeidslivet og de selv har satt seg om å utvikle en kultur for heltidsarbeid. De fleste forsøk på å utvikle heltidskultur mislykkes fordi arbeidsgiver har undervurdert styrken i deltidskulturen og ikke satt av ressurser til dette krevende endringsarbeidet.


Påmelding innen 10. juni. Bindende påmelding. MELD DEG PÅ HER

Fafo-seminar med rapportlanseringer : Ny vei mot heltidskultur

 

I to nye rapporter fra Fafo beskrives deltidskulturen kommunene skal utvikle seg bort fra. Den ene rapporten beskriver også en ny metodikk utviklet i Fredrikstad kommune, som kan gi et gjennombrudd i utviklingen av en heltidskultur i stor skala.
På dette seminaret skal forskerne presentere rapportene. Vi har også invitert representanter fra regjeringen, kommuner, og partene i arbeidslivet til å kommentere og debattere.

Program og mer informasjon på seminarets nettside

Tilskuere via strømming kan sende inn spørsmål eller kommentarer underveis i seminaret. Et knippe spørsmål vil bli besvart av panelet. Spørsmål sendes på sms til mobilnummer 934 29 375.

Kaffe/te og frukt serveres fra kl. 09:45. Seminaret er gratis og varer fra kl. 10:00–12:15. Ved seminarslutt serveres enkel lunsj.

Fafo holder til i Borggata 2B ved politihuset og Grønland kirke. 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, 5 minutters gange fra Grønland eller Tøyen T-banestasjon, Buss 37 stopper utenfor.