Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Byggdrifter - teori til fagprøve

Har du lang og allsidig praksis som vaktmester, eller annen relevant praksis fra drift og vedlikehold av bygg? Da er Byggdrifterfaget det rette fagbrevet for deg

Nettbasert

Arrangert av Fagakademiet

onsdag 01. august kl. 08.00 - lørdag 01. desember 16.00 (Legg til i kalender)

Formål

Studiet skal hjelpe deltagerne til å oppnå målene i læreplanen. Via studiet vil man få god trening i å løse oppgaver som gjør at man stiller godt forberedt til den teoretiske eksamen. Vårt mål er at du skal bli en dyktig fagarbeider.

Hovedområdene i læreplanen er Drift og vedlikehold samt Bransjelære. Se læreplan BDR3-01 fra Utdanningsdirektoretet.

Målgruppe

  • Har du lang og allsidig praksis som vaktmester, eller annen relevant praksis fra drift og vedlikehold av bygg? Da er Byggdrifterfaget det rette fagbrevet for deg.
  • Har du fagbrev fra før? Byggdrifterfaget er også aktuelt dersom du har annet fagbrev fra før, men ønsker ny kunnskap, samt å oppfriske dine kunnskaper innen drift og vedlikehold.

Begge målgrupper nevnt ovenfor kommer inn under ordningen for praksiskandidater, det vil si personer med lang og allsidig praksis, minimum 5 år, innen et fag.

Studiet kan også benyttes av lærlinger som grunnlag for teori i bedrift. Læretiden i bedrift er tre år, og det kan være nyttig å ha et strukturert studieopplegg, slik at målene i læreplanen lettere kan oppnås.

Klikk her for mer informasjon og påmelding!

Del artikkelen på epost:

Send inn
Avbryt