Til hovedinnhold

Tirsdag 19. september 2023
Lærlingens Reise: Utforsk, Lær og Bygg Broen til Fremtiden

19
sep.
2023
09.00 15.00

Sted
Hausmannsgate 6, 0186 Oslo
Oslo

Kontaktperson
Fatmira Maksuti
91136794

fatmira.maksuti@fagforbundet061.no

Ønsker du å få innsikt i dine rettigheter som lærling og få verdifull veiledning i løpet av læretiden?

Fagforbundet Fagforbundet Pleie og Omsorg inviterer alle lærlinger til en spesiell Lærlingssamling som er skreddersydd for å støtte og inspirere lærlinger som deg.

Lærlingssamlingen er en unik anledning til å samle lærlinger fra ulike virksomheter innen helse- og omsorgstjenester og utveksle erfaringer. Samlingen vil gi deg en omfattende oversikt over hva det innebærer å være lærling på din arbeidsplass. Du vil lære om viktige aspekter som opplæringsplaner, arbeidsavtaler og dine rettigheter som arbeidstaker under opplæring.

Gjennom presentasjoner, diskusjoner og praktiske øvelser vil du få praktisk veiledning om hvordan du kan maksimere læretiden og nå dine kompetansemål. Du vil også få muligheten til å møte tillitsvalgte og andre fagforeningsmedlemmer som vil være der for å støtte deg og svare på spørsmål du måtte ha.

Lærlingssamlingen er ikke bare en lærerik opplevelse, den gir deg også sjansen til å bli en del av et sterkt fellesskap. Du vil møte andre lærlinger som deler dine interesser og utfordringer, og sammen kan dere bygge verdifulle nettverk og støtte hverandre gjennom hele læretiden.

 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Lærlingssamlingen

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?