Til hovedinnhold

Torsdag 21. september 2023
Kurs i tale- og debatteknikk

21
sep.
2023
09.00 15.30

Sted
Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, 0151 Oslo, Møterom Birkeland/Eyde.
Oslo

Arrangør
Fagforbundet Oslo

Kontaktperson
Fredrik Olstad
93247863

Fredrik.Olstad@fagforbundet.no

Ønsker du å styrke dine kommunikasjonsferdigheter og bli en dyktig debattant? Da er dette kurset noe for deg! Fagforbundet Oslo inviterer deg til å delta i vårt kurs i tale- og debatteknikk.

Kursets målgruppe er:  

Tillitsvalgte i fagforeningstyrer, yrkesseksjoner og klubbstyrer  

Faglig ansvarlig:  Ingrid Myhr og Martin Halsos

Kurset er for tillitsvalgte som ønsker å forbedre sin evne til å uttrykke seg klart og overbevisende, enten det er i offentlige taler eller debatter.  

Ved å delta vil du lære teknikker for å utvikle en velstrukturert tale, mestre kroppsspråk og stemmebruk, og håndtere utfordrende spørsmål og innvendinger. 

Ingrid Myhr fra Fagforbundet, og Martin Halsos fra Fagforbundet Oslo,  vil veilede deg gjennom praktiske øvelser og simulerte debatter, slik at du kan øve på å bruke de nye ferdighetene dine i en trygg og støttende setting. Du vil også få verdifulle tilbakemeldinger som hjelper deg med å vokse som taler og debattant. 

Dette kurset passer for alle uansett erfaring og nivå. Enten du er en nybegynner som ønsker å bygge grunnleggende ferdigheter, eller en erfaren taler som ønsker å finpusse teknikken din, vil dette kurset gi deg verktøyene du trenger for å utmerke deg i kommunikasjon. 

Velkommen!

Ting kan skje. Kan du likevel ikke delta ber vi deg gi melding så raskt som mulig.  Manglende oppmøte kan føre til krav om dekning av kursutgifter. 

  

 

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?