Til hovedinnhold

Fredag 20. mai 2022
Sommerfestivalen 2022

20
mai.
2022
13.30
22
mai.
2022
14.00

Sted
Hurdalsjøen hotell, Skredderbakkveien 9, Hurdal.
Oslo

Arrangør
Fagforbundet Ung

Kontaktperson
Maren Oddvang
908 41 228

maren.oddvang@fagforbundet.no

Bli med på årets happening: Sommerfestivalen 2022 i regi av Fagforbundet Ung! I år avholdes den på Hurdalsjøen hotell på Øvre Romerike, kort vei fra Gardermoen.

Sommerfestivalen er et årlig arrangement for alle medlemmer i Fagforbundet mellom (fylte)18-30 år samt ungdomstillitsvalgte og studentkontakter opp til 33 år.

Etter to år med pandemi og veldig spesielle tilstander gleder vi oss til å igjen å kunne invitere til en fysisk festival i vakre omgivelser i Hurdal kommune.

Programmet i år vil ha fokus på framtidas kamper og hva som er viktig for oss unge. For å forstå framtida må vi også se tilbake og skjønne fortida. Vi snakker om viktigheten av et organisert arbeidsliv, mangfold og inkludering, helse og mye mer.

Geir Aker «Fenrikken», Proffer fra Forandringsfabrikken, Norsk Folkehjelp, Peder Kjøs og Ingeborg Senneset, Gatas Parlament og mange flere kommer.

Fagforbundet dekker oppholdet (overnatting og mat) på sommerfestivalen for alle deltakerne. Det vil bli satt opp busser til og fra Hurdalsjøen hotell – Gardermoen og Oslo på fredag og søndag. Om du ønsker å sitte på må du markere det i påmeldingsskjemaet.

Velkommen!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?