Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Forsida Aktuelt arkiv

Se eldre nyheter

Sterk markering for streikende barnehageansatte i Trøndelag

oddhaldgeirlarsenstreiktrndelag.jpg Det ble et stort oppmøte på fanemarkeringen ved Elvebakken barnehage på Røra i går. Nestleder i Fagforbundet, Odd Haldgeir Larsen, hadde reist til Trøndelag for å delta og vise Fagforbundets støtte til de streikende.

Forslag til ny pensjonsordning er ute til uravstemning

mettelorepskap270218a.jpg Mandag 23. april gikk uravstemningsdokumentene om ny pensjon ut til medlemmene. Fagforbundet anbefaler forslaget og oppfordrer medlemmene til å stemme ja.

Fått nok av at verdenssamfunnet bestemmer

img_6577.jpg I 2011 ble Grassroots Jerusalem etablert med økonomisk støtte fra EU. I dag står de på egne bein og bygger en grasrotbevegelse for at palestinerne sjøl kan ta styring over framtida si.

Husk å mate hjernen med kultur!

dscf2310.jpg Det er oppskriften på et godt og langt liv, sier Gunnar Bjursell ved Karolinska Institutet i Stockholm.

Fagforbundet krever flere ansatte i barnehagene

sundalstortinget.jpg May-Britt Sundal, leder for Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst, sier det må flere ansatte til for å sikre god kvalitet i barnehagene. Fagforbundet fremmet sitt syn på ny bemanningsnorm i Stortinget i dag.

To nye muligheter til å delta på konferanser om ny tjenestepensjon

pensjonskonferanse3.jpg Konferansene om ny tjenestepensjon landet rundt er en suksess. Nå får medlemmer og tillitsvalgte to nye muligheter til å delta. En i Sogndal og en i Mo i Rana. Meld deg på!

LO Kommune tallfester lønnskrav i kommuneoppgjøret

tarifftopp2018nett.jpg Lønnsforhandlingene for de ansatte i kommunene fortsatte i dag og LO Kommune overleverte sitt andre kravdokument. LO Kommune krever sentrale kronetillegg på alle utdannings- og ansiennitetsnivåer i lønnssystemet.

Kronikk: Barnevernet skaper ikke forskjellene i Norge

Barnevernet-handbok14-trykk-1 – Det er ikke barnevernet som skaper forskjellene i Norge, dette handler om geografiske forskjeller, om distrikts- og fordelingspolitikk, skriver Fagforbundet i en kronikk i High North News.

LO Kommune krever økt kjøpekraft, likelønnstiltak og uttelling for kompetanse

Tariffoppgjøret i kommunesektoren startet 11. april klokka 12.00. – Alle ansatte i kommunene gjør en viktig jobb og må få en reell lønnsutvikling, sier LO Kommunes forhandlingsleder, Mette Nord.

Busstreik avverget i natt

Mekling bussbransjeavtalen I to-tida i natt ble partene enige om et resultat i meklingen mellom LO Stat/Nettbuss og Spekter. Bussbransjeavtalen i Spekter er fortsatt lik bussbransjeavtalen i NHO.