Fagforbundet.no

Logg inn
A A A Presse Om Fagforbundet

Moduler

Moduler

Forsida Aktuelt arkiv

Se eldre nyheter

8 av 10 ansatte klare for ny teknologi

helsefagarbeider.jpg Offentlig ansatte ser muligheter og ønsker å være en del av de framtidige løsningene, sier Mette Nord til ANB.

Ny Fafo-rapport: Ungdom vil ha fast jobb!

_jan1027_preview Ungdom vil ikke bare realisere seg selv og ha stor fleksibilitet. Ny rapport viser at 95 prosent av ungdommer i alderen 16-25 år mener at muligheten for fast jobb er viktig for valg av yrke.

Kampklar Mette Nord åpnet landsmøtet

Fagforbundets leder, Mette Nord En kampklar leder talte til et fullsatt Folkets Hus da Fagforbundets 4. ordinære landsmøte åpnet mandag morgen. Nord er sterkt kritisk til at arbeidsministeren ikke vil tariffeste en ny pensjonsordning for offentlig ansatte.

Et budsjett for økte forskjeller

mette.stortinget beskj – Dette er et budsjett for økte forskjeller. Den blåblå regjeringen legger opp til en utvikling der de som har lite skal få mindre og de som har mye skal få mer. Det er grunnleggende usosialt, men ikke overraskende, sier Fagforbundets leder Mette Nord i en kommentar.

Vil styrke, ikke slanke offentlig sektor

Fagforbundets leder, Mette Nord. I en tid der mange tar til orde for at offentlig sektor slankes, vil Fagforbundets leder tvert imot styrke den.

Eldrebyråden i Oslo må ta tak

Byråd Inga Marte Thorkildsen Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo vil ha flere faste stillinger til byens helsefagarbeidere og mener eldrebyråden må ta tak.

Vi gratulerer ICAN med fredsprisen 

Fagforbundet og LO gratulerer den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN) med Nobels fredspris for 2017.

Sykepleierstreiken endelig over

sykepleierstreik Norsk Sykepleierforbund og NHO Abelia er enige om en ny tariffavtale. Dermed er norgeshistoriens lengste sykepleierstreik over.

Fire tillitsvalgte om forventninger til landsmøtet

4gangen617.jpg Fagforbundets 4. ordinære landsmøte nærmer seg - 16. oktober braker det løs. Her er fire av delegatene, to av dem helt ferske - hva ser de fram til?

Ny ordfører kaster Norlandia ut av Moss

tollerud – Hadde det ikke vært for at Fagbladet og FriFagbevegelse avdekket disse sakene og ikke ga seg, er jeg redd de aldri ville ha sett dagens lys, sier påtroppende Moss-ordfører Hanne Tollerud (Ap).