For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 800 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte. Den kommer ti ganger i året, og finnes på nett og som en egen app.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


  Talltriks om velferdsmiks

Fagforbundets leder går hardt ut mot Norlandias kommunikasjonssjef i dagens VG. – Kommunene sparer ikke så mye som en femøring på private barnehager, sammenliknet med de kommunale. Men, andre spiser av fatet.

03.07.2019

Lønnsoppgjøret i havn for tannhelsesekretærene

Fagforbundet har kommet til enighet med Virke og Den norske tannlegeforening om mellomoppgjøret for tannhelsesekretærer og assistenter. Tilleggene er på nivå med resultatet i kommunesektoren.

26.06.2019

Sykehusstreiken har vært en solidaritetsstreik

– I skuffelsen over tvungen lønnsnemnd er det viktig for meg og politisk ledelse å sende et stort takk for det arbeidet som er gjort for å gjennomføre denne streiken, sier nestleder Sissel M.Skoghaug. Fagforbundet har vist styrke og stått solidarisk og samla i streiken og vi går samla ut med visshet om at vi skal kjempe videre.

23.06.2019

Regjeringen bruker tvungen lønnsnemnd – sykehusstreiken slutt

– Vi er overraska, skuffa og sinte over at regjeringa stopper sykehusstreiken med tvungen lønnsnemnd. Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten og hindrer en kamp vi fører for noen av dem med de dårligste vilkårene i norsk arbeidsliv. Regjeringa undergraver nå streikeretten og svekker dermed også den norske modellen og samarbeidet i arbeidslivet.

23.06.2019

Valgkamp: Fagforbunds­bilene kommer!

Fagforbundet Nordland har tjuvstarta valgkampen. Fire fagforbundsbiler har kjørt fylket rundt i to uker og møtt medlemmer, dratt på arbeidsplassbesøk og snakket med ordførere og partier.

20.06.2019

Full samling om sykehusstreiken

Det var sterk samling om sjukehusstreiken da landsstyret i Fagforbundet hadde streikemarkering på Kongsberg. Sjølv sjukehusdirektøren møtte opp og klappa for Mette Nords streikeappell.

19.06.2019

Derfor streiker vi i sykehusene

Pensjon fra første krone er et ufravikelig krav fra LO Stat og Fagforbundet. Nå har de sykehusansatte vært i streik siden 29. mai. Her kan du lese hvorfor.

18.06.2019

  – Det holder ikke å forby natt-transport av eldre

Tillitsvalgt ved Fagforbundet Sykehuset Østfold, Marius Bjørndalen, mener Bent Høie ved å beordre stopp i natt-transport av eldre ikke tar inn over seg det grunnleggende spørsmålet om hvorfor situasjonen har oppstått.

17.06.2019

Medlemmene lytter til Fagforbundet

Mange av medlemmene i Fagforbundet lytter til forbundet sitt når de tar stilling til ulike spørsmål. Hele 26 prosent sier at Fagforbundets standpunkt er viktig for dem i meget eller ganske stor grad.

17.06.2019

Fagforbundet Ungs første sommerfestival

Fredag 14. juni sparket Fagforbundet Ung i gang sin aller første sommerfestival. Etter 13 år har nemlig sommerkonferansen fått nytt navn, og den andre helga i juni ble den første sommerfestivalen holdt på Sundvolden hotell i Buskerud.

17.06.2019