For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 800 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte. Den kommer ti ganger i året, og finnes på nett og som en egen app.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


Fagforbundsvottens oppfinner lager nå også herrevott

Mange ønsker seg Fagforbundsvotten etter å ha sett strikkeoppskrift og intervju med kvinnen bak votten, Tove Randi Olsen, i Fagbladet.

03.10.2019

På merkedagene hedrer vi medlemmene våre

Alle Fagforbundets medlemmer gjør en formidabel innsats på jobben sin hver eneste dag. Da er det gøy å kunne gjøre litt stas på hverandre på sosiale medier.

03.10.2019

Ny bok som er verdt å lese: Pengeland

Bli med på en reise inn i Pengeland – et sted der de rike skjuler sin formue for å slippe skatt og de mektige utnytter systemet til å stjele. Det er et land hvor gigantiske summer flyttes rundt, utenfor all kontroll. Hvis du er i Oslo kan du møte den kjente britiske journalisten Oliver Bullough på boklansering i regi av Res Publica og Agenda.

03.10.2019

Her har det blitt mer populært å bli plasstillitsvalgt

To år er gått siden plasstillitsvalgt Trine Aalberg deltok på sin første samling i forskningsprosjektet om hvordan medarbeiderdrevet omstilling kan gi bedre tjenester og godt arbeidsmiljø. Så hva er resultatet? – Jeg har blitt tryggere på hva mine oppgaver går ut på, og får gjort mer av det som ikke består i å forhandle om lønn. Å bidra til at du trives, det er min jobb, smiler Aalberg.

01.10.2019

Fagforbundet ringer medlemmene sine

– Hei, mitt navn er Anne og jeg ringer fra Fagforbundet. Snakker jeg med... og har du tid til noen spørsmål?

25.09.2019

Tvungen lønnsnemnd i begynnelsen av november

Høsten er her uten at medlemmene våre i sjukehusa har fått lønnsoppgjøret sitt for 2019. Årsaken er at Fagforbundet gjennomførte en nesten fire uker lang streik som endte med tvungen lønnsnemnd. Nemnda er satt til 5. november.

25.09.2019

Regjeringa vil gjøre alderspensjonen til uføre enda dårligere

Arbeidsminister Anniken Hauglie har varslet at hun vil fjerne skjermingsregelen for dem som er født i 1955 eller senere. Dette betyr i praksis at yngre årskull må jobbe lenger for å få pensjon på samme nivå som eldre årskull.

19.09.2019

Nå kan du bestille almanakk 2020

Nå er det mulig å bestille Fagforbundets almanakk for 2020 i nettbutikken. Den er gratis for medlemmer og vil bli sendt ut fra slutten av oktober.

19.09.2019

Fagforbundets Anne Kristin Førde (Ap) blir ordfører i Bremanger

– Det er en stor ære å få tillit, og jeg går inn i det med skrekkblandet fryd, sier Anne Kristin Førde. En samarbeidsavtale mellom Sp og Ap gjør Førde historisk. Hun blir den første kvinnelige ordføreren i Bremanger.

16.09.2019

Fem tips til vellykket stand

Venke Anny Nes, nestleder i Fagforbundet Agder, har lang erfaring med å stå på stand. Som primus motor for Fagforbundet Agder i Arendalsuka har hun noen triks på lager for å lokke tilskuerne til akkurat Fagforbundets stand.

12.09.2019