For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 800 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte. Den kommer ti ganger i året, og finnes på nett og som en egen app.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


Seint lønnsoppgjør og pensjon

Hvis man går av med pensjon i løpet av sommeren og tidlig høst, vil man få etterberegnet pensjonen når det foreligger et resultat for årets lønnsoppgjør, melder KLP. Dette er i tråd med tariffavtalen, men det er viktig at det tydeliggjøres i et spesielt år.

11.05.2020

Egen uke for tillitsvalgte hvert år

– De tillitsvalgte er en viktig faktor for å øke forbundets tariffmakt, og jeg vil rose det gode arbeidet fagforeninger og klubber på arbeidsplassene gjør, sier Odd Haldgeir Larsen, nestleder i Fagforbundet.

06.05.2020

Åge-konserten ble hit hos medlemmene

Nærmere 40 000 medlemmer så konserten med Åge Aleksandersen. Det tilsvarer å fylle Oslo Spektrum hele fire ganger! Se anmeldelse av konserten i magasinet Puls.

05.05.2020

Tillitsvalgtopplæring Fase 1 kan gjennomføres alternativt

Bare siden januar i år har Fagforbundet fått mellom 1000 og 1500 nye tillitsvalgte. Det er tillitsvalgte som både trenger og har krav på opplæring.

05.05.2020

Krever at Norge lager smittevernutstyr selv

Fagforbundet er sterkt bekymra for mangel av smittevernutstyr både på kort og lang sikt. Nå krever Mette Nord at regjeringa legger fram en plan om varig produksjon av utstyr og medisiner i Norge, for å sikre den nasjonale beredskapen.

04.05.2020

Gratis Åge-konsert for medlemmer

I forbindelse med 1. mai-feiringa kan Fagforbundet by alle medlemmer på konsert med Åge Aleksandersen 30.april. Digitalt, såklart!

30.04.2020

Palestinabutikkene: Solidarisk handel – nå også på nett

Det er mange som trenger vår solidaritet, ikke minst det palestinske folket. Palestinabutikkene i Oslo og Bergen er midlertidig stengt for å unngå smitte, noe som rammer omsetninga av varer fra palestinske bedrifter. Palestinerne trenger hjelp og støtte mer enn noen gang, og netthandel gir nye muligheter for solidarisk handel.

29.04.2020

Åpnet etter sju uker stengt

Salongeier Trine Pendrup ved Fjellhamar Frisør setter nøkkelen i døra og åpner etter sju uker med stengt salong. Hun er glad, og hennes sju ansatte er ikke mindre glade for å være i gang, igjen. De har vært permitterte siden ettermiddagen 12. mars.

29.04.2020

Lag en hilsen til 1. mai!

Har du lyst til å legge ut en egen 1. mai-hilsen på Facebook eller Instagram, så finnes det en superenkel måte å gjøre det på. Følg denne oppskriften.

29.04.2020

Slik blir den digitale 1. mai-feiringa

Rammene for årets 1. mai-feiring er annerledes, men innholdet er det samme. Årets hovedparole er "Trygghet for helse og arbeid". LO byr på to store digitale opplegg: 1. mai-tog og en to timer lang direktesending med innbakt hjemmebesøk hos både Thorbjørn Berntsen, Gro Harlem Brundtland og Kristin Halvorsen.

29.04.2020