For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 800 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte. Den kommer ti ganger i året, og finnes på nett og som en egen app.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


Fagforbundets prioriteringer for lønnsoppgjøret står ved lag

– Hovedoppgjøret 2020 er utsatt til høsten, det er ikke på noen måte avlyst. Selv om Norge er i en helt spesiell situasjon, så ligger prioriteringene som ble gjort gjennom tariffkonferanser og debatt fast, sier daglig leder i LO Kommune, Pål Skarsbak.

20.05.2020

Ny sjanse til å få med seg Åge-konsert

Lørdag 23. mai kl. 20.00 får alle en ny sjanse til å oppleve konsert med Åge Aleksandersen. Denne gangen med hele Sambandet, hans eget band!

20.05.2020

Slik blir LOs sommerpatrulje i år

Med strenge smittevernregler i bagasjen ruller LOs sommerpatrulje denne sommeren ut på veien for 35. året.

20.05.2020

Her er svarene fra spørrerunden blant medlemmer i barnehage, skole og SFO

Torsdag 14. mai ble det gjennomført sending med Fagforbundet og Folkehelseinstituttet (FHI) der vi svarte på spørsmål fra Fagforbundets medlemmer i barnehage, skole og SFO. Her er skriftlige svar på spørsmålene vi ikke fikk tid til å svare på under sendinga.

20.05.2020

Kriseleder så godt han kan

Lars Erik Flatø (56) er en høy mann med lange bein. Fagforbundets nye daglige leder kommer litt andpusten og bare så vidt for sent til intervjuavtalen. Men det skyldes ikke korona, det er bare det at han går trappene istedenfor å ta heisen. Han får energi av fysisk aktivitet. Det kommer vi tilbake til. Nå har han hentet en kopp kaffe og puster rolig.

18.05.2020

I fagforbundsuka i juni må vi tenke nytt

Stolte tillitsvalgte i Fagforbundet skal gjennomføre fagforbundsuka i juni, selv om det vil kreve avstand i respekt for alle smittevernstiltak. Her er lista med tips til digitale aktiviteter fra forbundets organisasjonsavdeling.

15.05.2020

Flagget til topps i solidaritet med det palestinske folket

Fagforbundet heiser det palestinske flagget 15. mai, på Nakba, som er en viktig minnedag i den palestinske kalenderen. Her er deler av forbundststyret i Fagforbundet samlet på Nakba i 2019.

15.05.2020

Få svar på spørsmål om den nye jobbhverdagen i barnehage, skole og SFO

Torsdag 14. mai kl. 17.00 – 18.00 blir det nettsending med Fagforbundet og Folkehelseinstituttet (FHI) der vi svarer på spørsmål fra Fagforbundets medlemmer og tillitsvalgte i barnehage, skole og SFO.

14.05.2020

Fagforbundet: Regjeringa svikter helsearbeiderne

– Regjeringa svikter helsearbeiderne i forslagene til krisetiltak, sier Mette Nord, leder i Fagforbundet.

12.05.2020

Fagforbundet Bærum vil ha ekstern granskning av sykehjem

Budstikka har på lederplass kommet med sterk kritikk av Bærum kommunes håndtering av koronasmitten ved Vallerhjemmet, hvor ti av beboerne nå er døde, alle påført smitten. I tillegg har 35 ansatte blitt smittet.

12.05.2020