For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 000 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


Unge kvinner blir grovt utnyttet i skjønnhetsbransjen

– Elendige og ulovlige arbeidsforhold. Unge kvinner blir grovt utnyttet. Vi ser bare toppen av isfjellet, varsler tillitsvalgt om forholdene i en voksende skjønnhetsbransje, skriver Fagbladet.

13.12.2018

Tillitsvalgtes år 2019: Gratis sekker til tillitsvalgte

2019 er tillitsvalgtes år! Det starter med at Fagforbundets tillitsvalgte får utdelt egne sekker fra fagforeninga si, hvor det står "Tillitsvalgt". Sekken har mange spesialfunksjoner, blant annet uttak for lader. – Vi kaller den tekno-sekken, smiler Sylvi Nergård i organisasjonsenheten.

10.12.2018

Årets julegavetips!

Er du sent ute med julegavene? Hva med å gi en solidaritetsgave til Fagforbundets barneby i Angola.

06.12.2018

LO ber internasjonal fagbevegelse om Israel-boikott

- Dialog har knapt hatt noen effekt, derfor ber vi den internasjonale fagbevegelsen gå inn for boikott av Israel, sier Mette Nord når internasjonal fagbevegelse er samlet på verdenskongress i København.

05.12.2018

HR-ledelse – Splitt og hersk

HR-ledelse truer den norske arbeidslivsmodellen. Kunnskap om hvilke verktøy ledelsen bruker for å styrke sin makt på bekostning av de ansatte er helt nødvendig dersom fagbevegelsen skal kunne kjempe imot.

21.11.2018

Fagforbundet Akershus dro til Hellas for å hjelpe

Det er julestemning på kontoret til Fagforbundet Akershus selv om det er tidlig november. Sekker, vesker og paller med klær og utstyr fyller kontorene. Alt vi ser er nå delt ut i Athen og på Lesbos.

14.11.2018

– Kommunene er blitt en gullgruve for internasjonale spekulanter

– Jeg er overrasket over hvor mye norske kommuner bruker på å kjøpe helse- og velferdstjenester. Tallene viser at internasjonale spekulanter har fått et stadig sterkere grep om vår felles velferd, sier Fagforbundets leder Mette Nord.

07.11.2018

Kjemper en viktig kamp for pensjon fra første krone 8. november

Torsdag 8. november klokka 1430 arrangerer LO, i samarbeid med forbundene, en fanemarkering utenfor Stortinget. Målet er å vise kraft bak kravet om pensjon fra første krone for alle.

01.11.2018

Moss tar tilbake kontrollen på helsetjenesten

Leder for Fagforbundet Moss og Våler, Hilde Torgersen og Shakeel Reman, gruppeleder av Ap i Moss, samarbeider godt blant annet om rekommunalisering og avvikling av fritt brukervalg i kommunen. Politikerne har fått full oversikt over helsesektoren i kommunen. Det er lenge siden sist.

31.10.2018

Regjeringas forslag til oppgaver for nye regioner forsvarer ikke tvangssammenslåing

Hensikten med større regioner faller bort dersom det ikke blir overført oppgaver av betydning. Det legger ikke stortingsmeldingen om regionreformen opp til, mener Fagforbundet.

24.10.2018