For tillitsvalgte

Fagforbundet har rundt 17 000 dyktige og godt skolerte tillitsvalgte i hele landet. De fleste er plasstillitsvalgte ute på arbeidsplassene. Fagforbundet sender ut nyhetsbrev til tillitsvalgte en gang i uka. I tillegg har de tillitsvalgte en egen avis: Oss tillitsvalgte.

Arkiv for artikler til «Nyheter for tillitsvalgte»


Aleris-avsløringer sjokkerte de tillitsvalgte

Det er en ære å være tillitsvalgte for denne flotte, tøffe gjengen. Trude Stavheim og Ivar Romundstad snakker om de 26 medlemmene som har saksøkt Aleris Ungplan og BOI.

01.10.2018

Selvstendig - men ikke alene

27. september lanserte LO sitt nye program selvstendig næringsdrivende og frilansere. - Vi skal jobbe mer og bedre for å sikre tryggheten til en stor gruppe i arbeidslivet, sier LOs førstesekretær Julie Lødrup.

27.09.2018

Årets tariffmaraton er i mål

19. september ble punktum satt for årets lønnsoppgjør. Alle de store tariffoppgjørene er avsluttet og mange flere enn vanlig er løst gjennom forhandlinger.

26.09.2018

Nå kan du bestille almanakk 2019

I uke 42 kommer Fagforbundets almanakk for 2019 på lager! Medlemmer og tillitsvalgte bestiller selv fra nettbutikken og det er gratis.

24.09.2018

Fagforbundets leder oppfordrer til strikkedugnad

Mette Nord fikk overveldende respons på sin Facebook-post da hun for litt siden oppfordret til å strikke luer til barn som kommer til Hellas som båtflyktninger. Se innlegget hennes, med oppskrift og hvordan du kan sende luene til Mette.

21.09.2018

Kjenner du årets renholder?

Så langt er det kommet inn rekordmange forslag til «årets renholder». Mer enn hundre kandidater er foreslått, og det kommer stadig inn nye. Bare fra Hordaland er det nominert 15 stykker. Frist for å sende inn forslag er 20. oktober. Kåringen skjer på Renholderens dag 3. desember.

20.09.2018

Renovasjon i egenregi – grønt og lønnsomt

– Hvis kommunen ikke har regien på en så sentral tjeneste som renovasjon risikerer vi søppelkaos, sier Anders Kollmar-Dæhlin, yrkesseksjonsleder samferdsel og teknisk i Fagforbundet Hedmark.

20.09.2018

Kutt i sykelønna vil straffe arbeiderne, ikke eliten

Det virker som høyresiden mener at arbeidstakere som blir syke og skadet på grunn av jobben de utfører, i tillegg skal straffes med karensdager og tap av inntekt, skriver Fagforbundets leder Mette Nord i Dagbladet.

14.09.2018

Godt oppgjør for de ansatte i FUS-barnehagene

Partene i tariffoppgjøret for FUS-barnehagene har kommet til enighet om en ny tariffavtale. Det økonomiske resultatet er i tråd med frontfaget, med en økonomisk ramme på 2,8 prosent.

13.09.2018

Serviceprosjektet på veien i forbundsuka

Prosjektmedarbeiderne som verver innen serviceyrker var på veien også i fagforbundsuka. – Å møte medlemmene sammen med de lokale fagforeningene er en fin måte å forankre prosjektet på, mener Knut Ivar Egset og Mette Sigvartsen.

04.07.2018