Fagforbundets takkeplakater til nedlasting og deling

Fagforbundet har 393 000 medlemmer og organiserer nærmere 200 yrkesgrupper. Mange av våre medlemmer gjør en ekstra innsats i disse dager. De fortjener ros og takk for det de gjør. Her kan du laste ned takkeplakater.

25.03.2020 av Birgit Dannenberg
Sist oppdatert: 26.03.2020

Våre medlemmer viser fleksibilitet når det gjelder arbeidstid og arbeidsoppgaver. De stiller opp der det er behov, de opprettholder samfunnets grunnleggende funksjoner og de fortsetter å ta vare på de mest sårbare gruppene, våre syke og gamle og barna våre. Vi er stolte!

Her kan du laste ned plakat til arbeidsplassen din!

Vil du gjerne gi en ekstra klapp på skulderen til dine kolleger på arbeidsplassen, så lager Fagforbundet nå fortløpende takkeplakater i A4-format, som du enkelt kan laste ned, skrive ut og henge opp på arbeidsplassen din.

Last ned plakat for sosiale medier!

De små plakatene med takk til forskjellige yrkesgrupper og bransjer som du kanskje har sett på Facebook og Instagram, er nå også nedlastbare. Du kan dele dem på Facebook- eller Instagram-siden til fagforeningen din.

Siden oppdateres fortløpende

Vi hyller våre medlemmer og tillitsvalgte for innsatsen de gjør. Vi lager takksigelsene fortløpende. Vil du helst ikke vente, så ligger det allerede nå en plakat ute med en takk til alle sammen, rett og slett.

TAKK!