Lag din egen julehilsen!

I medlemsportalen på Fagforbundets nettsider kan du lage din egen julehilsen til sosiale medier. (Foto: Faksimile)

Har du lyst til å legge ut en julehilsen på Facebook eller Instagram på vegne av din fagforening, så finnes det en superenkel måte å gjøre det på. Følg denne oppskriften.

05.12.2019 av Birgit Dannenberg
Sist oppdatert: 10.12.2019

1 ...

Logg deg inn i medlemsportalen på Fagforbundets nettsider. Under fanen «Tillitsvalgt» på forsiden ligger et bildeverktøy som heter Bildebyggeren. Klikker du på lenka «Lag bilder og bannere med tekst og foto til sosiale medier!», så vil du under kategorien «Budskap» finne flere julebilder som du kan legge inn i malen ved å trykke på ett av dem.

2 ...

Så velger du logo-en i enten svart eller hvit skrift. Du legger inn din julehilsen i det midterste feltet i både boksen som heter «Kort tekst» og «Budskap». Du vil se hva du har gjort i forhåndsvisningen til høyre ved å oppdatere bildet. Så kan du bestemme om teksten skal være rød på hvit bakgrunn eller omvendt. Du ser selv hva som blir best å lese, alt ettersom hvilket bilde du har valgt.

3 ...

Du kan også velge å bruke et eget bilde. Da trykker du på knappen «Velg fil» nederst til venstre og importerer et bilde du har tatt. Fantasien har ingen grenser. Stiller flere tillitsvalgte opp med nisselue på et gruppebilde, har noen bakt julekaker eller har dere julepyntede lokaler å vise frem?

Ferdig!

Til slutt trykker du på «Last ned bildet» og lagrer den ferdige plakaten på din egen maskin. Nå er det bare å legge den ut på Facebook eller dele den på andre sosiale medier.

Fagforbundet Trysil laget denne nydelige hilsenen på Instagram ved hjelp av Bildebyggeren i Fagforbundets medlemsportal (Foto: Faksimile

Dine medlemmer vil sette pris på gode ønsker. Ta kontakt med informasjonsavdelingen hvis du har spørsmål underveis. Lykke til med kreativiteten!