Nyheter

Feil på faktura for pensjonist og uføre medlemmer

Det ser dessverre ut til å være en feil med de utsendte kravene for pensjonister og uføre. De får meldinger om ugyldige KID nummer eller at kravet blir avvist. Et av våre medlemmene hadde lagt inn betalingen manuelt med samme KID, og den skal da ha gått gjennom, men vi vet ikke om dette vil fungere for alle. Det jobbes med å finne ut av feilen nå.

Til våre medlemmer!

Fagforbundet Drammen ønsker i denne spesielle tiden for hele landet å gi dere en hilsen fra OSS. Fagforbundet står for Omtanke, Solidaritet og Samhold, og er det noe som er viktig for oss alle spesielt nå, så er det å stå sammen i bekjempelsen av korona viruset. Nå er tiden inne for å stille opp for hverandre og alle kan bidra med sitt. Sammen er vi sterke! Fagforbundet Drammen vet at mange av våre medlemmer i ulike yrker gjør en stor innsats for felleskapet i disse dager. Noen jobber fra hjemmekontor og andre jobber på sin vanlige arbeidsplass, men felles for dere alle er at dere gjør en stor innsats for kommunen, arbeidsgivere og felleskapet. Fagforbundet Drammen ønsker å takke alle våre medlemmer for dugnadsinnsatsen! Vi oppfordrer dere alle til å følge alle retningslinjer og tiltak som blir gitt til ansatte i kommunen og befolkningen for øvrig. Under følger en link til ofte stilte spørsmål • 10 spørsmål og svar om koronaviruset og arbeidslivet Fagforbundet Drammen Styret

Kjære medlem!

Takk for den gode jobben dere alle gjør. Det er snart påske, bli med i vår konkurranse på Facebook

VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE MEDLEMMER

Grunnet situasjonen om koronasmitte i Norge ser vi oss nødt til å begrense mulighetene for våre medlemmer til å treffe oss på kontoret. Alle henvendelser til oss må skje via telefon eller epost. Dere finner våre epostadresser og mobilnumre under kontakt oss.

Innkalling til årsmøte

Fagforbundet Drammen Innkaller til årsmøte TID: Tirsdag 21/1 - 2020 KL: 1800 STED: FOLKETS HUS DRAMMEN DAGSORDEN 1. Åpning 2. Godkjenning av innkalling 3. Godkjenning av dagsorden 4. Konstituering 5. Beretning 6. Regnskap 7. Forslag 8. Handlingsplan 9. Budsjett 10. Valg Sakspapirene til årsmøte er tilgjengelig på kontoret i Hauges gate 1, 10 dager før årsmøte Vel møtt! STYRET

Tur til Blaafarveværket

Fra 1773 til 1893 var Blaafarveværket og Koboltgruvene arbeidsplassen til tusenvis av mennesker som hadde én oppgave: Å forsyne verden med den vakreste blåfarge.