Verv en kollega i juni

Mandag, 7. Juni 2021

Bli med i kampen mot koronavirus!

Fagforbundet anbefaler alle våre medlemmer om å ta vaksinen når den tiden kommer.

Torsdag, 11. Februar 2021

Årsmøte

Til alle medlemmer. Fagforbundet Drammen skulle ha avholdt årsmøtet i fagforeningen 28.01.2021. Med bakgrunn i dagens situasjon vedrørende pandemi og de gjeldende smittevernregler har styret i fagforeningen vedtatt at vi utsetter årsmøtet. Denne utsettelsen er avklart og godkjent av styret i region Viken. Fagforbundet Drammen vurderer når det vil være forsvarlig, etter gitte smittevernregler, og gjennomføre et nytt årsmøte. Dato og innkalling til nytt årsmøte vil bli kunngjort i god tid i forkant.

Torsdag, 7. Januar 2021

Påminnelse til alle våre medlemmer

Torsdag, 1. Oktober 2020

GOD SOMMER

Onsdag, 1. Juli 2020

Feil på faktura for pensjonist og uføre medlemmer

Det ser dessverre ut til å være en feil med de utsendte kravene for pensjonister og uføre. De får meldinger om ugyldige KID nummer eller at kravet blir avvist. Et av våre medlemmene hadde lagt inn betalingen manuelt med samme KID, og den skal da ha gått gjennom, men vi vet ikke om dette vil fungere for alle. Det jobbes med å finne ut av feilen nå.

Fredag, 24. April 2020

Til våre medlemmer!

Fagforbundet Drammen ønsker i denne spesielle tiden for hele landet å gi dere en hilsen fra OSS. Fagforbundet står for Omtanke, Solidaritet og Samhold, og er det noe som er viktig for oss alle spesielt nå, så er det å stå sammen i bekjempelsen av korona viruset. Nå er tiden inne for å stille opp for hverandre og alle kan bidra med sitt. Sammen er vi sterke! Fagforbundet Drammen vet at mange av våre medlemmer i ulike yrker gjør en stor innsats for felleskapet i disse dager. Noen jobber fra hjemmekontor og andre jobber på sin vanlige arbeidsplass, men felles for dere alle er at dere gjør en stor innsats for kommunen, arbeidsgivere og felleskapet. Fagforbundet Drammen ønsker å takke alle våre medlemmer for dugnadsinnsatsen! Vi oppfordrer dere alle til å følge alle retningslinjer og tiltak som blir gitt til ansatte i kommunen og befolkningen for øvrig. Under følger en link til ofte stilte spørsmål • 10 spørsmål og svar om koronaviruset og arbeidslivet Fagforbundet Drammen Styret

Onsdag, 25. Mars 2020

Kjære medlem!

Takk for den gode jobben dere alle gjør. Det er snart påske, bli med i vår konkurranse på Facebook

Tirsdag, 24. Mars 2020

Bli med i vår påskekonkurranse!

Sjekk ut vår facebook side. Vi ønsker samtidig alle våre medlemmer en riktig god påske.

Tirsdag, 17. Mars 2020

VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE MEDLEMMER

Grunnet situasjonen om koronasmitte i Norge ser vi oss nødt til å begrense mulighetene for våre medlemmer til å treffe oss på kontoret. Alle henvendelser til oss må skje via telefon eller epost. Dere finner våre epostadresser og mobilnumre under kontakt oss.

Torsdag, 12. Mars 2020

Innkalling til årsmøte

Fagforbundet Drammen Innkaller til årsmøte TID: Tirsdag 21/1 - 2020 KL: 1800 STED: FOLKETS HUS DRAMMEN DAGSORDEN 1. Åpning 2. Godkjenning av innkalling 3. Godkjenning av dagsorden 4. Konstituering 5. Beretning 6. Regnskap 7. Forslag 8. Handlingsplan 9. Budsjett 10. Valg Sakspapirene til årsmøte er tilgjengelig på kontoret i Hauges gate 1, 10 dager før årsmøte Vel møtt! STYRET

Tirsdag, 7. Januar 2020

JULEHILSEN

Torsdag, 19. Desember 2019

Velkommen til juletrefest

Fagforbundet Drammen inviterer alle sine medlemmer til juletrefest 5. januar på Folkets Hus.

Mandag, 16. Desember 2019

Tur til Blaafarveværket

Fra 1773 til 1893 var Blaafarveværket og Koboltgruvene arbeidsplassen til tusenvis av mennesker som hadde én oppgave: Å forsyne verden med den vakreste blåfarge.

Tirsdag, 7. Mai 2019

Ung inviterer

Tirsdag, 12. Mars 2019

Kaffetreff for pensjonister

Torsdag, 28. Februar 2019

Pensjonistene informerer

Kaffetreff for pensjonistene

Torsdag, 28. Februar 2019

Årsmøte 2019 - Folkets Hus Drammen 18. januar 2019

Fagforbundet Drammen skal avvikle dagens avd 021 for å opprette ny avdeling 021 med Nedre Eiker og Svelvik.

Onsdag, 9. Januar 2019