Til hovedinnhold

Nyheter

Venabygd

Fordeling av hytter vintersesongen 2024

Merk dere datoen 10.desember,dette er fristen for fordeling av hytter på fjellet vintersesongen 2024. I år fordeler vi hyttene på Venabygds fjellet og Nesbyen 10.desember for perioden uke 8. vinterferien til og med uke 13 og 14. som er påske. Husk også at søknadsfristen for jul og nyttårshelgen er 15.november. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Alle våre andre hytter er nå ledig for utleie uten søknadsfrist frem til 20.juni 2024

Utvendig

Vår nye hytte i Løkkevika

Nå har du mulighet til å leie vår hytte nr.2 i Løkkevika. Hytta er totalrenovert og fremstår som ny. Hytta er tilpasset mennesker med lettere funksjonshemning, men kan brukes av alle. Innvendig har vi alle moderne hjelpemidler et hjem har i dag. Stort bad, kjøkken med oppvaskmaskin, Internett tilkobling og TV. Hytta er vinterisolert og på ekstra kalde kvelder kan man tenne peisen for kos og varme. Du kan nå sette deg opp på ledige dager helt frem 20.juni 2024. Sjekk vår hytte kalender og bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Du er hjertelig velkommen til late dager i Løkkevika.

Høgåsen 96

Sjekk vår hytte kalender!

Vi har flere ledige dager for utleie på våre hytter både på fjell og ved sjø. Du kan nå sette deg opp på ledige dager på våre fjell hytter helt frem til 22.desember. Her er det "første mann til mølla" prinsippet som gjelder. På våre hytter i Løkkevika kan du sette deg opp på ledige hytter helt frem til 20.juni 2024. Ta en ekstra titt på vår total renoverte hytte nr. 2 i Løkkevika. Dette er en vinterisolert helårs hytte med enkel adkomst, tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse, men kan brukes av alle.

Rondane

Viktig dato-20.august.

Dersom du ønsker og låne en av våre fjell hytter i høst er søknadsfristen for dette 20.august for perioden1.september til 22.desember. Husk også at søknadsfristen for perioden jul, nyttår, vinterferie og påske er 15.november. Våre hytter i Løkkevika har ingen søknadsfrist før 1.mai 2024, så her kan du sette deg opp på ledig plass fortløpende. Minner også om at hytte nr.1. og hytte nr.2 i Løkkevika er helårs hytter. Sjekk også vår kalender for Torrevieja her har du mulighet til å starte sommeren tidlig med fine vår dager i januar, februar og mars. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

løv - høst - høstløv - blad - blader - høstfarger

Søknadsfrist hytter.

Minner om at søknadsfristen for høstsesongen er 20.august. Dette gjelder perioden 1.september til 22.desember. Du kan bruke vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling. Sjekk også vår hytte kalender du kan nå sette deg opp på ledige dager helt frem til 31.august.

Blomst

Hytte kalenderen er oppdatert

Fagforbundet Sarpsborg har fordelt hytter for sommersesongen 2023. Vår hytte kalender ligger nå ferdig oppdatert på vår hjemmeside. Du kan nå fritt velge dager frem til 25.september 2023. Det er fortsatt mange ledige dager i kalenderen til Løkkevika, Nesbyen og Ringebu. Kanskje finner du noen dager som passer for deg. Vær vennlig og bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

Høgåsen 96

Nye regler ved leie av hytter.

Ved leie av Fagforbundet Sarpsborg sine hytter vil det nå bli nye regler ved utleie. Avbestillings gebyret vi tidligere har hatt vil nå bli fjernet. Grunnen er at flere og flere bestiller hytte og reserverer for deretter å avbestille. Avbestillings gebyret har vært så lavt at mange synes dette er gunstig. Problemet for Fagforbundet er at vi ikke får leid ut hytta på kort varsel og taper på denne måten penger. Styret har derfor bestemt at all hytteleie betales fullt ut når man takker ja til hytte. Det vil si at avbestillings muligheten fjernes. Endringen trer i kraft 1.mai-2023.

Husk Søknadsfrister

Du kan nå sette deg opp på ledige datoer på alle våre hytter frem til 20.juni 2023. Sjekk vår hytte kalender og finn ledige dager. Minner også om at søknadsfrist for sommersesongen 2023 perioden:20.juni til 1.september er 1.mai.2023. Bruk vårt elektroniske søknads skjema ved bestilling.

Årsmøte

Det innkalles til årsmøte torsdag 26.januar 2023 Kl. 18.30 i møterom Oscar Torp, Skjeberg administrasjonsbygg. Last ned årsmøte dokumenter.

Ledige hytter på fjellet!

Fagforbundet Sarpsborg har fordelt hytter for perioden julen 2022 til og med påsken 2023. Kalenderen ligger ferdig oppdatert, kanskje finner du ledige datoer som passer for deg

Velkommen til juleverksted!

Fagforbundet Sarpsborg arrangerer det tradisjonelle juleverkstedet mandag 5.desember.

Høgåsen 96

Ledig plass på våre fjellhytter.

Husk at du fortsatt kan leie våre fjell hytter frem til 21. desember. Nå gjelder prinsippet "først mann til mølla" bruk vårt elektroniske søknadskjema . Mange ledige dager i kalenderen, kanskje finner du noe som passer for akkurat deg

Husk søknadsfrister !

Ønsker du noen fine dager på fjellet i vinter? Husk at våre søknadsfrister for jul og nyttårs helgen, samt perioden fra uke 8 til påskeferien er 15.november 2022. Gjelder hyttene på Venabygds fjellet og Nesbyen. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

Logo

Hyggekveld på Svaleskiva

Hyggekveld på Svaleskiva er fullbooket.

Hytte kalenderen er oppdatert!

Hytte kalenderen for våre fjellhytter er nå oppdatert. Det er flere ledige datoer både på Nesbyen og Ringebu. Du kan nå fritt velge tidspunkt som passer for deg frem til 22.desember 2022. Benytt muligheten til noen fine turer i høst fjellet i flott natur. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema ved bestilling.

Torrevieja tilbyr fine høst dager.

Vår leilighet i Torrevieja er ledig fra 9.oktober til 24.oktober og fra 8.november og ut året. Hvorfor ikke tilbringe noen fine dager i behagelige temperaturer. Husk at i november og desember har vi ekstra hyggelige utleiepriser. Du kan oppleve spansk julefeiring med parader og aktiviteter samtidig ønske alle Feliz Navidad. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema ved bestilling.

Utsikt til Rondane

Søknadsfrist hytter

Husk at søknadsfrist for leie av hytter på fjellet Ringebu og Nesbyen er 20.august. Gjelder for perioden 1.september til 22.desember. Bruk vårt elektroniske søknadskjema ved bestilling.

Vinner av vervekonkurransen

Det er nå trukket ut vinnerne av vervekonkurransen.

Basseng Torrevieja

Hytte kalenderen er oppdatert!

Hytte kalenderen for sommersesongen 2022 er oppdatert. På våre fjellhytter på Ringebu og Nesbyen kan du nå finne ledige dager som passer for deg frem til 1.september. Ved våre hytter i Løkkevika kan du velge ledige datoer frem til 1.mai 2023. Bruk vårt elektroniske søknadsskjema ved booking av hytter. Her er det første mann til mølla prinsippet som gjelder

Ekstraordinært årsmøte

Det innkalles til ekstraordinært årsmøte tirsdag 26.april kl.18.00

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?