Fagforbundet Frisørenes fagforening - avd 246

I vår rundtur der vi besøker Fagforbundet Vestland sine fagforeninger skal vi i dag til Fagforbundet Frisørenes Fagforening. Dette er en landsdekkende fagforeninger hvor alle frisører i hele Norge er organisert i.

Fagforbundet Lærdal - avd 472

Da er turen på vår presentasjonsrunde av fagforeningene våre I Fagforbundet Vestland kommet til indre Sogn. Vi skal i dag til Lærdal kommune og besøke Fagforbundet Lærdal.

Fagforbundet Alver - avd 275

Vi fortsetter vår reise rundt i Vestland der vi presenterer våre fagforeninger i Fagforbundet Vestland. I dag skal vi til Nordhordland og Alver kommune der Fagforbundet Alver hører hjemme.

Fagforbundet Ulvik - avd 555

I dag skal vi til Hardanger i vår presentasjon av fagforeninger. Fagforbundet Ulvik er dagens fagforening i vår presentasjon av fagforeningene i Vestland.

Fagforbundet Voss - avd 219

I dag er det Fagforbundet Voss med avdelingsnummer 219 som blir presentert i vår serie om fagforeningene I Fagforbundet Vestland.

Fagforbundet Post Vestlandet

Det var ikke bare Fagforbundet Vestland som var nytt i januar, vi fikk også gleden av å få en helt ny fagforening med oss. Fagforbundet Post Vestland er den fagforeningen vi i dag presenterer