Nyheter

Yrkesprofilen - IKT medarbeider (Lærling)

Fagforbundet har hatt en hyggelig prat med 2 av våre våre studentmedlemmer, Kevin Fosse og Jørgen Ruud som er henholdsvis 1. og 2. års lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Søndag, 18. April 2021

Yrkesprofilen – YME tilrettelagt arbeidstilbud

Yrkesseksjon helse og sosial har vært i dialog med Fagforbundets medlemmer, Stine Cecilie Strange Sørhaug og Beate Østad Haugen på YME, som er et tilrettelagt arbeidstilbud i Sandefjord kommune.

Mandag, 15. Mars 2021

Yrkesprofilen – Badebetjent / livredningsinstruktør

Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst har vært i dialog med Fagforbundets medlem Anette Christensen, som er badebetjent og livredningsinstruktør innenfor virksomhet kultur, idrett og fritid i Larvik kommune.

Torsdag, 11. Mars 2021

Yrkesprofilen - Driftsleder vaskeri

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk har vært i dialog med vårt medlem Kay Roger Bjørnsti, som er driftsleder på vaskeriet i Skien Kommune.

Torsdag, 18. Februar 2021

Yrkesprofilen - IKT medarbeider (Lærlingen)

Fagforbundet har hatt en hyggelig prat med 2 av våre våre studentmedlemmer, Kevin Fosse og Jørgen Ruud som er henholdsvis 1. og 2. års lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Mandag, 15. Februar 2021

Yrkesprofilen – Helsesekretær

Fagforbundet har vært i samtale med vårt medlem Monika Eiane-Nilsen som er Helsesekretær ved Herøya legesenter i Porsgrunn, på selveste Helsesekretærenes dag 01.02.2021! Gratulerer med dagen!

Torsdag, 4. Februar 2021

Yrkesprofilen – Dokumentforvalter / Arkivar

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i samtale med vårt medlem i Fagforbundet, Merethe Skatrud, som er Dokumentforvalter i Horten kommune.

Fredag, 13. November 2020

Yrkesprofilen - Byggesaksbehandler

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i dialog med vårt medlem, Bente Sjåberg, som er byggesaksbehandler ved Virksomhet Byutvikling i Porsgrunn kommune.

Fredag, 18. September 2020

Yrkesprofilen – Renholder på operasjon

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk har vært i dialog med Gunn Torild Hansen, som jobber som renholder på operasjon ved Sykehuset i Vestfold.

Tirsdag, 1. September 2020

Yrkesprofilen - Enhetsleder ved kulturhuset 37

Yrkesseksjon kontor og administrasjon har vært i dialog med Fagforbundets medlem, Raymond Johnsen som er Enhetsleder ved Kulturhuset 37 i Horten kommune.

Onsdag, 19. August 2020

Yrkesprofilen – Administrasjonskonsulent ved Servicesenteret

Fagforbundet har vært i dialog med Vibeke Nedrebø, som arbeider som Administrasjonskonsulent ved Servicesenteret i Porsgrunn kommune

Fredag, 26. Juni 2020

Yrkesprofilen - Skolesekretær

Fagforbundet har vært i dialog med Susan Bakaas som er Skolesekretær ved Sauherad Barne-og ungdomsskoleskole i Midt-Telemark kommune.

Onsdag, 27. Mai 2020

Yrkesprofilen - IKT-lærling

Fagforbundet har snakket med Kevin Fosse  og Marcus Nystrand som er lærlinger ved It-avdelingen i Porsgrunn kommune.

Mandag, 11. Mai 2020

Yrkesprofilen - Assistent i skolen

Fagforbundet har vært i dialog med Sonja Drevsjømoen som er assistent ved Melsom skole i Sandefjord kommune.

Onsdag, 20. November 2019